2777
2789
عنوان

بچم بخاطر بیش فعالیش از مدرسه اخراج شده الان😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 104 پست
اره خودمم کم گذاشتم 😔 بنظرت آروم میشه سرکلاس بعدش

بله بهترمیشه اما بایدهمیشه داروهاشوبهش بدهی 

ببین من روان شناسم حتما ریتالین راتاهروقت دکترگفت بده تا تونوجوانی به مشکل نخوره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که می گین مدرسه حق اخراج نذاشته درسته مدزسه چنین حقی نداره ولی شما حقو به این خانم می دین ولی معلم و سی چهل نفری که تو این کلاس کنار این بچن چه گناهی کردن ؟؟ اولیا اصولا تا تحت فشار قرار نگیرن رسیدگی نمی کنن چه بسا همین خانم تا آخر سال حتس سالای بعدم بچشو نمیبرد دکتر و همه رو رنج می داد این تلنگریه که زودتر رسیدگی کنه خانم همین فردا به وضعیت بچت رسیدگی کن و ببرش مدرسه 

میرفتی آموزش پرورشمدرسه حق اخراج و منع تحصیل نداذه

نمیدونم  پسرم تو مدرسه همش  می‌گفت باید پیشم باشی  ومنم  یه هفته رفتم که گفتن دیگه نیارید واونجا هم کمی ورجه ورجه میکرد که نزاشتن گفتن نظم کلاس بهم میخوره

دوستان، بیش فعالی نقص توجه و تمرکز، کارهای خطرناک و هیجانی، بهم ریختگی، اختلال نظم داره. 

مدرسه میتونه اخراج کنه، حتی میتونه ارجاع بده به سنجش و مدرسه استثنایی یا مدرسه اوتیسم. 

اره خودمم کم گذاشتم 😔 بنظرت آروم میشه سرکلاس بعدش

بچه های بیش فعال و بهتره مدرسه دولتی نفرستید. چون تعداد بچه ها هم زیاده و از حوصله ی معلم خارجه. اولا مدرسه غیردولتی خوب بفرستید که تعداد بچه ها کم باشه. دوما داروهاش و حتما بده. لحظه ای که داره میره مدرسه بده که تا برسه مدرسه اثر کنه. و سوما .‌معلم خیلی مهمه بلد باشه چجور با بچه ی بیش فعال کار کنه. تو کلاس مثلا بهش مسئولیت بده. بگه برو از دفتر ماژیک بیار. یا مسئولیت بده که تو کلاس زیاد نشینه. بچه های بیش فعال شکلات نباید بخورن و الا پرانرژی تر میشن. بعد یک دکتر طب سنتی هم ببر که برای بیش فعالی دستور غذایی بدن

هرچه سریعتر ببرش مشاور رسیدگی کن بچه ی بیش فعال سر کلاس هم معلمو بیچاره می کنه هم دوستاشو آزار میده

اونا خودشونو آزارندادن خانم نگران نباش 😔 فقط چون بهونه منو می‌گرفت وکمی نافرمان بود اخراج شدسریع

برو با مدرسه صحبت کنبگو که بیش فعالی دارهکارشون خیییلی خییلی اشتباه بوده که اخراج کردن، خب از درس زد ...

چمیدونستم   اینجوری بهونه منو میگیره سرکلاس پیش رفته اما بهونه منو نمی‌گرفت اینا گیر دادن به بودن من سرکلاس.    نه نگفتم بیش فعالی داره ترسیدم بگن ببراستثنایی.  درمان ازپیش شروع کردم اما فقط ریسپریدون و اتنتالین دادم ریتالین به دکترگفتم نده بهش 

اما الان بشدت از مدرسه می‌ترسه همش میگه باهام بیا  واین حرفا اما بچه باهوشیه

چرا نمیبری دکتر؟؟ از همون روز اول که توی مدرسه اذیت کرد باید میبردی دکتر

بردم  اما انگاربی اثرشدن با رفتن به کلاس اول چون جمعیت بچه هازیادبود و اما من خودم نزاشتم دکترریتالین بده وآتنتالین دادم که گیاهیه

چمیدونستم اینجوری بهونه منو میگیره سرکلاس پیش رفته اما بهونه منو نمی‌گرفت اینا گیر دادن به بودن من ...

آخییی عزیزم 🥺

یه تایم کوتاه حواست بیشتر بهش باشه، ببرش پیش دکتر و مشاور خوب و دلسوز 

برای حل مشکلت ایه الکرسی میخونم.ولی همه ی بچه ها کلاس اول بد قلق میشن.کاش دیگه اون مدرسه نبری بچه رو.

پسر من هررررر روز گریه میکرد کلاس اول.وای یه فضولا توی کلاسشون بود.آتیشششش ولی آخر سال اخراج شدن.

خدایا شکرت💐🙏