2777
2789
عنوان

برنج پاکستانی تنظیم بازار چنده

120 بازدید | 13 پست

برنج پاکستانی تنظیم بازار چنده خانما .

هرچند من برنج هندی دوست دارم .ولی چون معده ها خرابه میسوزونه .

اوایل اتفاقی نمیفتاد .

همش برنج هندی میخوردیم.مخصوصا نذری .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم .معده نمیسوزه

نه اصلا .با هیچ برنجی تا حالا مشکل نداشتم .فقط خوب بخیسون خوبم دمش بده خشک نمونه اصلا اذیت نمی کنه 

سی شی .عالیخان_طبیعت_خیلیارو امتحان کردم  عالیخان از همه بهتره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نه اصلا .با هیچ برنجی تا حالا مشکل نداشتم .فقط خوب بخیسون خوبم دمش بده خشک نمونه اصلا اذیت نمی کنه س ...

چند دقیقه .من یک ساعت کذاشتم .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

نمیدونم هندی با ایرانی قاتی کنم چه طور در میاد

مامانم همیشه درست میکنه .هندی رو اول میذاره بعد ایرانی .خوبه نیمه مجلسی میشه دو سه بار بپزی قلقش میاد دستت

چند دقیقه .من یک ساعت کذاشتم .

یک ساعت کمه ولی بازم خوبه . وقتی میذاری تو ابجوش چند دقیقه در قابلمه رو بذار روش خیلی رو نرم شدنش تاثیر داره .شاید از سردیش معدتون میسوزه  یکم زعفرون دم بده باهاش سردیشو بگیره 

یک ساعت کمه ولی بازم خوبه . وقتی میذاری تو ابجوش چند دقیقه در قابلمه رو بذار روش خیلی رو نرم شدنش تا ...

از بس چایی خوردیم .

نمیدونم هندی با ایرانی قاتی کنم چه طور در میاد

حیفه ایرانیوقاطی هندی نکن وبرامعده هندی مضره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖