2777
2789
عنوان

اگه پسری بهتون بگه دارم تحملت میکنم چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من تو دوران دوستی و نامزدی مثل ملکه ها باهام رفتار می‌کرد هر چی هم غر میزدم یا اذیت میکردم هیچی نمیگفت الان بعد ازدواج بیا ببین چی شده😂این وقتی تو بیست روز اول گفته دارم تحملت میکنم تکلیفش معلومه سالی که نکوست از بهارش پیداست دکمشو بزن بهش کلا فکر هم نکن 

عزیزم بلاکش کن بره.هیچ چیزی با ارزش تر از آرامشت و اعصابت نیست

واقعیتش دلم نمیاد

بیشتر از یه سال روش کراش بودم

جفتمون تو این ۲۰ روز خیلی رفتارای مزخرفی از خودمون نشون دادیم چون نمیتونستیم توقعات همدیگه رو براورده کنیم

حضوری همو ندیدیم هنوز

من بخاطر حسی که بهش داشتم توقع توجه و محبت ازش داشتم و اونم چون اصن منو نمیشناخت میگفت باید حضوری ببینمت تا بتونم ارتباط بگیرم

مدام سر این بحث داشتیم

برای حضوری هم فعلا من اوکی نبودم

همون لحظه کاش قهوه ایش میکردی تا دیگ اصلا جرعت نکنه پیام بده نمیدونم چرا حس بدی گرفتم از این یارو ان ...

مشخص بود از حرف دو شب پیشم که اشاره کرده بودم به کات سوخته بود چون دیشب اشاره کرد بهش

شوهر من تو دوران دوستی و نامزدی مثل ملکه ها باهام رفتار می‌کرد هر چی هم غر میزدم یا اذیت میکردم هیچی ...

یه سال رو این دیوونه کراش بودم واسه همین یه کوچولو برام سخته 

وگرنه ۲۰ روز که حسی به وجود نمیاد اگه کس دیگه ای بود حتی یه لحظه هم بهش فکر نمیکردم

یه سال رو این دیوونه کراش بودم واسه همین یه کوچولو برام سخته وگرنه ۲۰ روز که حسی به وجود نمیاد اگه ک ...

برات سخت باشه که در آینده به چه آدمی تبدیل میشه این که از الان اینجوری میگه ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست سرت رو به چیز های دیگه مشغول کن بهش فکر نکنی

برات سخت باشه که در آینده به چه آدمی تبدیل میشه این که از الان اینجوری میگه ماهی رو هر وقت از آب بگی ...

درسته عزیزم

من خودم متوجه شدم ادمی سمی هست

بخاطر همین با اینکه برام سخت بود خودم دوشب قبلش گفتم کات کنیم

واقعیتش دلم نمیادبیشتر از یه سال روش کراش بودمجفتمون تو این ۲۰ روز خیلی رفتارای مزخرفی از خودمون نشو ...

درکت‌میکنم عزیزم‌ ولی وقتی اخلاقش اینجوریه هرچی زودتر ازش فاصله بگیری بهتره و به نفع خودته شاید الانم اذیت بشی ولی به این فکر کن سالها از رابطتون بگذره یهو به خودت میای میبینی دیوانه وار عاشقشی و نمیتونی دیگه ازش جدا بشی و فقط بخاطر دوست داشتن زیاد داری اخلاقاشو تحمل‌میکنی

درسته عزیزممن خودم متوجه شدم ادمی سمی هستبخاطر همین با اینکه برام سخت بود خودم دوشب قبلش گفتم کات کن ...

کار خوبی کردی عزیزم سرت رو مشغول کن به چیزی یا کاری کم کم فراموش میکنی

درکت‌میکنم عزیزم‌ ولی وقتی اخلاقش اینجوریه هرچی زودتر ازش فاصله بگیری بهتره و به نفع خودته شاید الان ...

باور کن من خودم به همه ی اینا فکر کردم

حتی دو شب قبلش حرف کات کردن و پیش کشیدم بهش گفتم دلم نمیخواد عاشقت بشم

میخوام قبلش خودمو نجات بدم از خودم مخافظت کنم

اینکه الان دارم از احساساتم میگم فقط درددله وگرنه دلم نمیخواد برگردم به یه ادم سمی