2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بگه مادر بی فکر داشتم اون خودش خواسته بره ترکیه اگه ببینی چقد بهش خوش میگذره تو پیج اینستا میزار ...

اخه اصلن خانواده ما این طوری باز نیست .من از این دختر ها بودم که ۵ روز هفته خونه مامانم هستم و اصلن بعد ازدواج بند ناف کشیده نشده  

جدی می گی .تو شرایط ازدواج و بارداریت بهت فشار نیومد .خوبی قدیم این بود که پدر و مادر بچه زیاد داشتن ...

چرا قطعا سخت گذشت برام چون خواهر هم ندارم و سه تا برادر دارم فقط و خیلی جاها کمبود مادر و خواهر رو حس کردم ولی خب به هر حال گذشت و الان از من یه آدم قوی تر ساخته 

بیخود کرده گفته قرص های ایمن هست برای بارداری بهزاد قربانی رو سرچ کن اکثر بیماراش کسانی هستن که میخو ...

یکی دیگه هم بهم معرفی کرد راستی مریض دکتر عارفی بود .ممنونم 

دختره درس پزشکی میخونه ترکیه پدرش سپاهیه مامانش معلم

مذهبی ان .ببین کلا جامعه دهمه چی سخت شده ازدواج بچه ها خیلی سخته قدیم ها هزدواج خیلی راحت بود اما الان واقعا ازدواج ها خیلی سخته .پسر ها یخ شدن انگار نه انگار .می گم مثل هزاران دختر دیگه تشکیل خانواده نده خیلی بده تازه تو سن کمم مامان نداشته باشه

چرا قطعا سخت گذشت برام چون خواهر هم ندارم و سه تا برادر دارم فقط و خیلی جاها کمبود مادر و خواهر رو ح ...

عزیز دلم شرایطت مثل منه منم ۳ برادر دارم .خدا پدرتو حفظ کنه .مادرتم رحمت .تازه بارداری سختی هم داشتی بازم شکر گذار خدا بودی و هستی 

یکی دیگه هم بهم معرفی کرد راستی مریض دکتر عارفی بود .ممنونم

بله دکتر عارفی اکثرا می‌فرسته پیش بهزاد قربانی 

منم یه تایمی تحت نظر دکتر عارفی بودم واسه همین میدونم دکتر قربانی کارش همینه و داروهای ایمن میده 

زنداداش من ۴۱ سالشه و اونم یه بچه ۳ ساله داره تازه کم کم میخواد دومی رو بیاره والا اطرافیان و دوست و ...

اگه اینن باشه آینده خوب همه مثل همن ایراد نداره .بچه من کم غصه می خوره 

عزیز دلم شرایطت مثل منه منم ۳ برادر دارم .خدا پدرتو حفظ کنه .مادرتم رحمت .تازه بارداری سختی هم داشتی ...

ممنونم عزیزم خدا عزیزانت رو حفظ کنه 

دیگه در درگاه خدا ما مجبوریم سر تعظیم فرود بیاریم و کاری غیر از این از دستمون برنمیاد 

اگه اینن باشه آینده خوب همه مثل همن ایراد نداره .بچه من کم غصه می خوره

خیالت راحت اکثرا همینن 

من یه زنداداشم متولد ۶۴ هست هنوز بچه نخواسته 

خواهر شوهرم متولد ۶۳ هست اونم هنوز بچه نیاورده 

دوتا خواهر شوهر مجرد هم سن و سال خودم دارم تا اونا بخوان ازدواج کنن و بچه بیارن قطعا ۴۰ سال به بالا میشن 

خلاصه همه جامعه همینه