2777
2789
عنوان

ضروری لطفا راجب گچ دستم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 36 پست
الان بیست دقیقه است دست میزنم به قسمت گچ و زیر گچ خشک شده انگار خیسی و نمی احساس نمی کنم ولی هنوز دس ...

اشکال نداره فقط بدون که کاملا عادیه نیاز به نگرانی نیست 

اون لرزش و سردی دستت بخاطر تلقینه یا هرچی باشه بخاطر خیس شدن گچ نیست

کیسه برنج ندارم برنج توی ظرف مخصوص می تونم‌دستم بذارم توی همون ظرف برنجی ام یا باید گونی اینا باشه ؟

بله ظرفش مهم نیس باید اطراف خیسی گچ دستت را برنج فرا بگیره.....تا رطوبت را جذب کنه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره فقط بدون که کاملا عادیه نیاز به نگرانی نیست اون لرزش و سردی دستت بخاطر تلقینه یا هرچی با ...

ممنون بابت تمام حرف ها ‌کمک هاتون راهنمایی و دلسوزی تون همدردی تون هوامو داشتین کمک کردین از نگرانی استرس در بیام و با دعاها حرف های خوب قشنگ تون بهم‌نشان دادین تنها نیستم و شماها هستین 

خدا حفظ تون کنه همه گی تون بلاها چشم نذر و بلاهای طبیعی غیر طبیعی و بیماری مریضی مشکلات گرفتاری بدبیاری قرض بدهی و ورشکستگی و دل قلب شکستگی ازتون به دور باشه خدا عزیزان تون و شما رو برای عزیزان تون و فرزندان و خانواده هاتون. شما رو برای همه حفظ کنه ❤️🌹🤲

بله ظرفش مهم نیس باید اطراف خیسی گچ دستت را برنج فرا بگیره.....تا رطوبت را جذب کنه

خیلی ممنون لطف کردی عزیز بابت راهنمایی دلسوزی همدردی نگرانی و کمک حرف هاتون خدا خیر و آخرتون بده و حاجت روا باشین.  خدا حفط تون کنه و خدا عزیزان تون حفظ کنه 🥰🌹🤲

خیلی ممنون لطف کردی عزیز بابت راهنمایی دلسوزی همدردی نگرانی و کمک حرف هاتون خدا خیر و آخرتون بده و ح ...

یک فاتحه برای پدر و مادرم بفرستی ممنون میشم 

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

یک فاتحه برای پدر و مادرم بفرستی ممنون میشم

خیلی ناراحت شدم خدا رحمت شون کنه بیامرزه تشون 

خدا بهشون آرامش بده و با ائمه اطهار اون دنیا محشور باشند 

خدا به شما صبر تحمل طاقت و قوت قلب و آرامش زندگی و آرامش به فلب روح جان تون بده و کمک کنه خدا در این مسیر سخت دشوار بخونین با توکل امید ادامه بدین 

چشم براشون فاتحه می خونم روحشان شاد 🌹🌹🤲🤲🖤

من ببینم می تونم با این وضعم بخوابم 

خواب نمونم خوبه 

بچه هام مدرسه ای هستند 

فعلا آروم شدم با حرف هاتون خدا همه تون حفظ کنه و از بلاها به دور باشین 

شب تون بخیر عزیزان

پشت پناه خدا باشین 🌹🤲❤️