2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسش گذاشتم نظرتونو میگید

بهتون خیلی میاد چون خوش اندام هستید خیلی قشنگه و خوشرنگه اما به نظرم گرونه البته اگه برند هست که همینه اگه به برند اهمیت نمیدین و تهران هستین فکر کنم بتونید همچین چیزی رو از امام زاده حسن با قیمت پایین تر هم پیدا کنید 

عکسش اینه جنسش کلفت بود دیگه نمیدونم اینو اونجا پروف کردم بنظرتون خوبه بخوام بگیرم؟

خیلی شیکه ولی من مطمئنم باید برند باشه وگرنه اصلا نمیصرفه بااین قیمت 

ولی درکل واقعا شیکه و باهم هم سلیقه هستیم

ولی دقت کن اگه همین مدل مد نظرته اکثر مزون ها امسال این مدلو زدن با قیمت پایین تر و متریال عالی ولی خب این اگه برند باشه این قیمت اوکیه ولی اگه مزونی باشه باید بگم رسما خیلی گرونه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خیلی شیکه ولی من مطمئنم باید برند باشه وگرنه اصلا نمیصرفه بااین قیمت ولی درکل واقعا شیکه و باهم هم س ...

مرسی عزیزدلم من چون تا بحال برند نگرفتم راستش والا نفهمیدم برنده یا نه اون لحظه هم نپرسیدم ولی شاید همون برند باشه ک شما میگی 

از کجا باید بفهمم مزونی یا برند؟ 

بهتون خیلی میاد چون خوش اندام هستید خیلی قشنگه و خوشرنگه اما به نظرم گرونه البته اگه برند هست که همی ...

مرسی عزیزدلم خودم راستش نمیدونم برنده یا نه نپرسیدم ولی اره اگه پیدا کنم مثلش ک خیلی خوب میشه 

مرسی عزیزدلم من چون تا بحال برند نگرفتم راستش والا نفهمیدم برنده یا نه اون لحظه هم نپرسیدم ولی شاید ...

روشون اتکت و مارکشون هست عزیزم مثل برند زارا ، منگو و ...

میتونی از فروشنده هم بپرسی من عکسو هرچی زوم کردم نتونستم دقیق بفهمم مارکش چیه 😁

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

مرسی عزیزدلم خودم راستش نمیدونم برنده یا نه نپرسیدم ولی اره اگه پیدا کنم مثلش ک خیلی خوب میشه

قربونت انشالله پیدا می‌کنید پاساژ عقیق  و چند تا پاساژ دیگه لباسای شیک و به روز دارن