2777
2789
عنوان

دارم اشک میریزم

598 بازدید | 60 پست

سنم بالا رفته 

آزمون استخدامی دادم 

شصت صدم تفاوت نمره کتبی من با رقیبم هست از دیروزی دارم گریه میکنم

من 61/31

رقیب من61/87

بگین چکار کنم حالم خیلی خیلی بده یکساله دارم میخونم

توکل کن بر خدا

و من یتوکل علی الله فهو حسبه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده

بهش فکر نکن برو یه دوش آب گرم بگیر بیا داخل رختخواب گوشی رو بزار کنار

یه چیزشیرینم بخور 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

تفاوت ما یک سواله من پدر ندارم حالم بد بود با حال بد خوندم سرجلسه امتحان هم استرس گرفتم

میدونی اونم حتما مشکلاتی داشته ولی خب قسمت اون بوده... میدونم سخته ولی تلاش کن برای ازمون بعدی.... کاری از دستت برنمیاد که

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️