2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دغدغه های تو خیلی بزرگه که این وقت شب اومدی تاپیک منو میخونی زیرش پست میذاری؟ میتونستی راحت رد ...

مگه من گفتم دغدغه دارم که کوچیک باشه یا بزرگ؟😂

بقول خودت این وقت شب باید بخوابی ن اینکه چرت و پرت بگی

با توجه به امضام باییی😂🤦‍♀️

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

من هیچوقت یهویی غیب شدنو درک نمیکنم چ پسر چ دختر

یهویی غیب شدن در صورتی موجهه که قطع عضو شذه باشع ادم /:

وگرنه حتی با کلی درکیری ادم میتونه ی پیام بده بگه من نیستم فلان ساعت یا درگیرم یا فلان کارو دارم

کار سختی نیس واقعا

نخیر من همیشه 24 ساعت باهاش حرف میزنم الان پسره سرد شده میخوام دیگه باهاش حرف نزنم نهایت روزی ی ساعت ...

من همچین کاری کردم و اون تایم بیمارستان بودم 

خب چیز عجیبی نیست و طرف باید درک کنه ممکنه کاری پیش اومده باشه برای طرف مقابل 

مگه من گفتم دغدغه دارم که کوچیک باشه یا بزرگ؟😂بقول خودت این وقت شب باید بخوابی ن اینکه چرت و پرت بگ ...

هر حرفی که از نظر شما بی ارزشه لزوما بی ارزش نیست میتونستی راحت تاپیکو رد کنی بری نه اینکه بی احترامی کنی یا حرفای من رو بی ارزش تلقی کنی 

از نگاه من خب شاید کار داشته تکرار بعضی موارد رو ازش جویا میشم جواب قاطعی نباشه با قاطعیت رفتار میکنم  جواب سوالت به سن و شخصیت و پختگی مخاطبت بستگی داره

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘