2777
2789
عنوان

بع نظرتون ارتعاش اسم حقیقت داره

394 بازدید | 46 پست

من اصلا چیزی در مورد ارتعاش اسم نمیدونستم اتفاقی تو اینستا دیدم اسم بچه هامو تو گوگل زدم اسم یکی از بچه هام حادثه سازه خیلی نگران شدم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم حقیقت نداره اسم به خیلی چیزا ربط داره مال منم همینو زده ولی زندگی خوبی دارم چرته واقعا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام این ارتعاش کلا چرتهههه جادثه ساز و اینا همش دروعه من بهت اطمینان صدرصد میدم اینا الکیه

نا علم حروف داریم اما این تقسیم بندی بیخوده...

بر مبنای دیگه میسنجن ‌.. مثلا میگن اعظم ... ع بعد الف بیاد خیلی زودتر چشم زخم میخوره برااساس چینش حروف و اثر حرفه که هرکس این علم رو نداره و تازه همینم صدزدصد نیست یه مجموعه که رو انسان تاثبرگذاره مثل ساعت تولد و ...  و باز تازه همه اینا اگه اسیب دیده باشع با تقوا و کمک خواستن از خدا همه چیز حل میشه کلا جبرصدردصدی وجود نداره 

سرنوشت قطعی و حتنی هم با دعا و صدقه برمیگرده 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱