الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
این تاپیک دیدم چقدر خندیدم یاد یه خاطره افتادم خواستگار طلا فروشی داشتم گفتن مذهبیه فلان خواستگاری اومده بودن پسره آنقدر آروم سادع نشسته بود ولی به دلایلی قبول نکردم بعد ۲ ماه پسره رو پارتی دیدم است به سیگار مشروب همون فیس ساده گیشو اونجا هم داشت اینا به ظاهر اینن بخدا مذهبی نیستن اونجا آنقدری خندیدم تعجب کرده بودم
اخه اینستاشو دیدم همش کربلا و اینا میرههمه دوستاش از این بسیجیانیکبارم مغازه رفتیم حیلی سرسنگین بود
منم پدرشو دیدم گفتم به خودم چقدر مذهبی پسره رو تو پارتی دیدم شاخ در آوردم اونم منو دید فکر کنم پشیمون شد البته خانواده منم تعصبی آن ولی مذهبی نیستن بخاطر همین تعریف خانواده رو شنیده بودن اومدن
اخه اینستاشو دیدم همش کربلا و اینا میرههمه دوستاش از این بسیجیانیکبارم مغازه رفتیم حیلی سرسنگین بود
اخلاقش چجوریه؟ بسیجی بودن با مذهبی بودن فرق میکنه. یکی میبینی بسیجیه سپا.هیه کلا مدلش اینجور چیزاست ولی یکی اصلا هیچکدوم از اینا نیست فقط به خدا و پیغمبر و ائمه اعتقاد قلبی داره. اگه گزینه دوم بود حتما قبول کن
اول مطمئن شو چجور آدمیه. باهاش یخورده آشنا شو ببین رو چیا حساسه میتونید کنار بیایید باهم یا نه
متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳