2777
2789
عنوان

تقسیم ارث

98 بازدید | 20 پست

من بابام آدم خیلی خسیسی بود بیمار روانی بود و دست خودشم نبود ولی خیلی اطرافیانشو اذیت کرد

سه تا بچه از ازدواج اولش داره و منم از ازدواج دومشم

اون سه تا موقعی که مامانشون طلاق گرفت رفتن و نفقه وجهیزیه هم بهشون نداد سراغیم ازشون نگرفت حتی

بعدم مامان منو گرفت منم تو سختی بزرگ شدم وسط جنگ و دعوا مامانم برای اینکه منو بزرگ کنه خونه مردم کار میکرد

یکسالی میشه پدرم مریض شده فراموشی گرفت تا حدودی و پولاشو کلا یادش رفت اصلا هم ملک و املاک یا ماشینی نخرید طی این سالها و همه ی سرمایشو گذاشت تو بانک

اون اوایل بیماریش مامانم به برادر ناتنیم گفت که یادش رفته برگه ی سپرده هاش کجاست و همه ی سپرده هاشو نشونش داد بعدم که بردیمش بانک رمز دم کارتی که سود سپرده میاد به حسابش افتاد دست من

ادامشو تایپ کردم میذارم

حدودا ماهی ۱۷۸میلیون تومن سود میاد به حسابش

این برادر ناتنیم اصرار کرد که حالا که ما تو سختی بزرگ شدیم همین حالا پولاشو تقسیم کنیم ماهی ۴۰ تومن هر کدوم برداریم ینی منو مامانم ۷۰ و خورده ای و اونا ماهی ۱۲۰ تومن!!

بابامم خودش هیچ سهمی نداره این وسط

هر خرجیم خواستیم برای خونه بکنیم مثل خریدن وسایلی که این چند سال از داشتنش محروم بودیم یا تعمیرات خونه ۱۲۰ تومن اونارو باید بزنیم

تا الان ۳۶۰ میلیون روی هم سه تایی بردن

به نظر شما حقشونه این پول؟ بابام هنوز زندست درسته آدم خوبی نبود ولی من دلم میسوزه براش که خودشم نخورد و نپوشید حالا پولاشو ببریم و نفهمه

تازه حتی سهمی هم نداشته باشن بابا و مامانم چون پولی که میمونه برا مامانم خرج خونه میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هیچی معقول نیست پول بابام مال خودشه و مامانم مامانمم هی به من میگه تو چرا پول میدی بهشون

اتفاقا به اونا بیشتر میرسه چون یه عمر حق داشتن و پدرتون ازشون محروم کرده وظیفش بوده ولی به جا نیاورده حداقل الان جبران کنه 

اتفاقا به اونا بیشتر میرسه چون یه عمر حق داشتن و پدرتون ازشون محروم کرده وظیفش بوده ولی به جا نیاورد ...

نمیدونم چی بگم من گیر کردم این وسط حس میکنم نامردیه پولشو ببرن و خودش هیچی نفهمه حتی به شوهراشونم که اینهمه بد باباشونو گفتن نمیگن که دارن پول میگیرن الان

از یه طرفم مامانم منو دعوا میکنه که چرا پول میدی بهشون

نمیدونم چی بگم من گیر کردم این وسط حس میکنم نامردیه پولشو ببرن و خودش هیچی نفهمه حتی به شوهراشونم که ...

خب اگه بگن شوهراشون ازشون میگیرن دیگه حداقل واسه خودشون یه سرمایه داشته باشن اونام گناه داشتن دیگه پدر نداشتن اگه جایی پول نداشتن کسی نبوده که ازش بگیرن 

خب اگه بگن شوهراشون ازشون میگیرن دیگه حداقل واسه خودشون یه سرمایه داشته باشن اونام گناه داشتن دیگه پ ...

آره قبول دارم ولی مامانمم گناه داشت خب که تا این سن چیزی به خودش ندیده حتی یه مسافرتم نرفته تا مشهد با پول شوهرش اینا هم هیچ سهمی براش قائل نمیشن

اونا ماشین شخصی پول کلی طلا دارن چون خودشون کار کردن مامانشونم معلم بوده بهشون داده چندین سفر خارجی رفتن 

آره قبول دارم ولی مامانمم گناه داشت خب که تا این سن چیزی به خودش ندیده حتی یه مسافرتم نرفته تا مشهد ...

اشتباه شما این بود که گفتی چقدر پول میاد به حساب باید کمتر میگفتی مثلا صد و چهل تومن

اشتباه شما این بود که گفتی چقدر پول میاد به حساب باید کمتر میگفتی مثلا صد و چهل تومن

البته من اشتباه نکردم مامانم سپرده هاشو که نشون داد برادر ناتنیم ازشون عکس گرفت و نشست حساب کتاب کردن که سودش میشه فلان قدر