2777
2789
عنوان

چادر چی خوبه بخرم برای من دوتا بچه کوچیک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست
عبا های جدید قشنگ وراحت باحجاب کامل وشیک منم میخوام بگردم یک خوبشو بگیرم بپوشم با شال های قشنگ

کاش میشد 

روستاییم اصلا زشته بدون چادر اصلا نیس

بخدا خودمم از چادر انقد بدم میاد گه نگو کاش میشد نپوشم 

وقتیم که به دستو پام میپیچه عصبی میشم که این چیه اصلا اخه

خودمونیما سلخته ام هستم نمیتونم درست جمعش کنم با چدر مرتب باشم 

حالا از ۱۰ سالگی چادر سرمه ها ولی باز یه جوری شلختم که انگار اصلا سرم چادر ندیده

با دوتا بچه سخته از این لباسهای یه تیکه که گشادن بپوش اصلا چادر سرنکن من خودم چادریم

کاش میشد 

روستاییم اصلا زشته بدون چادر اصلا نیس

بخدا خودمم از چادر انقد بدم میاد گه نگو کاش میشد نپوشم 

وقتیم که به دستو پام میپیچه عصبی میشم که این چیه اصلا اخه

خودمونیما سلخته ام هستم نمیتونم درست جمعش کنم با چدر مرتب باشم 

حالا از ۱۰ سالگی چادر سرمه ها ولی باز یه جوری شلختم که انگار اصلا سرم چادر ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد روستاییم اصلا زشته بدون چادر اصلا نیسبخدا خودمم از چادر انقد بدم میاد گه نگو کاش میشد نپوشم ...

منم چادری بودم بچم که بدنیااومدخیلی سختم بودمانتوعبابلندگشادبپوش ولکن دوروبریارویه باربپوشوبگردبراشون عادی میشه بگوبابچه نمیتونم سرکنم باشال خیلی هم شیک میشی 

قجری اصلا حالت حجاب نداره

آستین و اینا که کلا نداره و قشنگ به کمر بسته می شه و کامل اندام رو نشون می ده 

ی سری چادرهایی هست اتفاقا مخصوص مامانایی که بچه شیر می دن خیلی هم پوشیده و راحتن اونا رو بگیر

منم چادری بودم بچم که بدنیااومدخیلی سختم بودمانتوعبابلندگشادبپوش ولکن دوروبریارویه باربپوشوبگردبراشو ...

اخه میگم که هیچکی اینطوری نیس شوهرمم عمرا بزاره

بعد تو روستامون شوهرم رئیس شوراس و با همه سلام علیک داره همه 

اینجام همه فضول کافیه من چادر سر نکنم ابروش بره🤣

من ازموقعی که بچه بودم تا۳۳سالگی چادری بودم انداختمش دور

منم ازاین‌خراب شده روستا برم نمیپوشم دیگه اینجا میراث نمیشه خودمم روم نمیشه انگار که لخت داری میگردی همه زل میزنن به ادپ

قجری اصلا حالت حجاب ندارهآستین و اینا که کلا نداره و قشنگ به کمر بسته می شه و کامل اندام رو نشون می ...

من به حجابش کار ندارم راحت باشه اسمشم چادر باشه 

نگن چادر نپوشیده 

واسه روزانه ام باشه 

من حسنا گرفته بودم

ولی بندش رو دور کمر نمی‌بستم، مینداختم دور گردنم

ولی الان بچه دومم که دنیا اومده، با همین عربی های جده ساده راحتم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.