2777
2789
عنوان

بیست و شش سالمه سی و هفت کیلوام

93 بازدید | 12 پست

بی اشتهایی عصبی 

ژنتیک 

شیردهی 

پسر نوپا همه چی دست ب دست هم دادن 

خسته شدم از این وضعیت دیگه از این لاغری خیلی اذیتم دکتر خوب میشناسید 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر نده خب مدال که بهت نمیدن یک مادر باید از نظر جسمی و روحی هم سالم باشه تا بتونه به بچه برسه یا نه 

شیر خشکیش کن یک سری مکمل و شیر خشک و ژله و نون ساندویچی و تخم مرغ و سیب زمینی و اینا بخور وزن بگیری 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

شیر نده خب مدال که بهت نمیدن یک مادر باید از نظر جسمی و روحی هم سالم باشه تا بتونه به بچه برسه یا نه ...

خودم میدونم مدال نمیدن 😏پسرم شیشه شیر خشک نمیگیره الرژی ب پروتیین گاوی ام داره

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
خودم میدونم مدال نمیدن 😏پسرم شیشه شیر خشک نمیگیره الرژی ب پروتیین گاوی ام داره

مال منم داشت به زور و بدبختی میدادم بهش با قاشق من شیر میدادم بعد از چند ماه طوری عادت کرده بود که بدون شیشه اصلا نمی‌تونست سختی داره ولی خب سلامتی خودت هم مهمه غذا خور نیستی که بشه شیر بدی بچه از جونت گرفته میشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»