2777
2789
عنوان

واقعا چقدر خدا یسری هارو زیبا افریده خیلی زیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 26 پست
سیب بخور عزیزم سیب تا میتونی سیب بخور اینقد خوراکی هست که هرجور دلت بخواد بچه بسازی اینقد غصه نداره ...

اخه یسری ها زیبایی خاص و مجذوب کننده دارن اصلا میخوا بدونم خودشون راضین یا چه حسی دارن اینقدر زیبان

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
سیب بخور عزیزم سیب تا میتونی سیب بخور اینقد خوراکی هست که هرجور دلت بخواد بچه بسازی اینقد غصه نداره ...

وای دقیقا مامان من خیلی زیباست

بهش میگم چرا  قبل از بارداری به فکر تغذیه ات نبودی

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یسری ها زیبایی خاص و مجذوب کننده دارن اصلا میخوا بدونم خودشون راضین یا چه حسی دارن اینقدر زیبان

راضی نیستم آقا هرجا میرم یه تیکه می‌شنوم لمینت ندارم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
شرایط آب و هوایی و محیط زندگی و... همه تو قیافه فرق داره مثلا قیافه ژاپنیا و آفریقایی هارو ببین عوام ...

الان هین دختری که پروفایل شماس فکر کنم اسمش کیمیاس و بی نهایت زیبا و خوشگله ادم شبیهش رو زمین ندیدم انگار از بهشت اومده

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

حق ، اصن این خارجیا یجوره دیگه ای خوشکلن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

به نظرم ربطی نداره تغذیه ...الان پسر من کپ خودمه🤣🤣

چرا عزیزم تاثیر شدید داره 

با چشمام چندین نفر را دیدم 

خودمم تجربه ی شدید دارم 

اگه بتونی تو بارداری ده تا صندوق سیب بخوری و گلابی بخوری و خربزه و هلو زیااااااد بخوری همشو‌

بچت عین قرص ماه میشه 

چرا عزیزم تاثیر شدید داره با چشمام چندین نفر را دیدم خودمم تجربه ی شدید دارم اگه بتونی تو بارداری ده ...

من همه اینا رو خوردم ولی در نهایت بچم کپ خودمه نه اینکه زشت باشه ولی عین خودمه

من همه اینا رو خوردم ولی در نهایت بچم کپ خودمه نه اینکه زشت باشه ولی عین خودمه

حتما کم خوردی 

من واسه دوقلوهام خوردم بااینکه دوتا بودند و سعی کردم زیاد بخورم جفتشون عین قرص ماه 

هرکی میبینه عاشقشون میشه سفید و مو خرمایی و چهره ی زیبا 

شوهرم سبزه ی تنده و چهره ی درشت و بینی بزرگ بدون ابرو 

خودمم گندمی و معمولی ام

حتما کم خوردی من واسه دوقلوهام خوردم بااینکه دوتا بودند و سعی کردم زیاد بخورم جفتشون عین قرص ماه هرک ...

خدا حفظشون کنه عزیزم ....نه من خدا رو شکر نیاز نبود بخورم که خوشگل بشه ...مثل خودم شده خیلی زیبا طوری که جرات ندارم ببرمش بیرون ...به نظرم ژن غالب تره ،دیگه بچه یا مثل باباشه یا مامانش ...شاید میوه و اینا هم خوب باشه