امروز دو تا پسر تو فضای مجازی دیدم یکی ایتالیایی بود یکی دیگه استرلیایی و واقا به طرز عجیبی زیبا بودن شبیه فرشته ها بودن واقعااااااااا چشما رنگی اصلا اندام ها و صورتشون رو انگار خدا تراشیده بود شبیه حوری بودن واقعا چرا خدا اینقدر تبعیض قایل شده بین بنده هاش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
حتما کم خوردی من واسه دوقلوهام خوردم بااینکه دوتا بودند و سعی کردم زیاد بخورم جفتشون عین قرص ماه هرک ...
خدا حفظشون کنه عزیزم ....نه من خدا رو شکر نیاز نبود بخورم که خوشگل بشه ...مثل خودم شده خیلی زیبا طوری که جرات ندارم ببرمش بیرون ...به نظرم ژن غالب تره ،دیگه بچه یا مثل باباشه یا مامانش ...شاید میوه و اینا هم خوب باشه