🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
تازه خود من زمانی که همسرم اومد خواستگاری گفت من نه ازت کار میخوام نه چیزی هروقت عشقت کشید کار خونه انجام بده نشد نده خرجت میکنم ولی ظاهرت برام مهمه دوست دارم همیشه آراسته باشی
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
آره اینجا یه دختر مو بلوند سفید و چشم رنگی روس مانند باشه حله معیار اینه اینجا ، عقلشون تو 🍑 عه ، ا ...
🤣🤣👍
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
اونکه صددرصد ، منتها واقعیت اینه آدمای با ظاهر زیبا تو جامعه خیلی راحت تر میتونن موفق بشن
همه چیز دست خداست
بعدم اون صاحبکار مثلا مغازه داری ک واسه زیباییت تو رو فروشنده انتخاب کنه واقعا ترسناکه
جامعه رو من و شما میسازیم اگ چنین فرهنگ غلطی هم رواج پیدا کرده باید ارزش های اخلاقی رو بولد کنیم