2777
2789

فقط لباس و اندام دست ادمه تازه اونم شاید

هرکی به قیافه کسی ایراد میگیره خیلی بی شعوره 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط لباس و اندام دست ادمه تازه اونم شایدهرکی به قیافه کسی ایراد میگیره خیلی بی شعوره

اونکه صددرصد ، منتها واقعیت اینه آدمای با ظاهر زیبا تو جامعه خیلی راحت تر میتونن موفق بشن 

به ظاهر ربط داره؟

آره شدید کل داستان سر ظاهر هست 

تازه خود من زمانی که همسرم اومد خواستگاری گفت من نه ازت کار می‌خوام نه چیزی هروقت عشقت کشید کار خونه انجام بده نشد نده  خرجت میکنم ولی ظاهرت برام مهمه دوست دارم همیشه آراسته باشی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه نمونه اش واسه استخدام خانمایی که ظاهر زیبا و شیک دارن شانس استخدامشون صدهابرابر یه آدمی که شرایط ...

آخه من خیلی ببخشید آدما دیدم استغفرالله مسخره نمیکنم ولی داغون شغل خوب خانواده خوب همسر خوب انگار پارتی پیش خدا دارم

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

آره اینجا یه دختر مو بلوند سفید و چشم رنگی روس مانند باشه حله معیار اینه اینجا ، عقلشون تو 🍑 عه ، ا ...

🤣🤣👍

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

اونکه صددرصد ، منتها واقعیت اینه آدمای با ظاهر زیبا تو جامعه خیلی راحت تر میتونن موفق بشن

همه چیز دست خداست

بعدم اون صاحبکار مثلا مغازه داری ک واسه زیباییت تو رو فروشنده انتخاب کنه واقعا ترسناکه 

جامعه رو من و شما میسازیم اگ چنین فرهنگ غلطی هم رواج پیدا کرده باید ارزش های اخلاقی رو بولد کنیم 

از باطن مهم ترهشما اول ظاهر طرفو یا اخلاق نایسشو؟ظاهر هست که باطن خوبو نشون میده

نه اصلا طرف دیدم ظاهر خیلی خوبی داشته ولی یه باطن خیلی گوهی داشته

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

همه چیز دست خداستبعدم اون صاحبکار مثلا مغازه داری ک واسه زیباییت تو رو فروشنده انتخاب کنه واقعا ترسن ...

سخنت طلا👍🎀

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)