2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 57592 بازدید | 394 پست

یه خانم مطلقه با دوتا دختر بزرگ رفت علم شد رو زندگی یه مرد متاهل با هزار کلک زنش رو فراری داد باهاش ازدواج کرد.بعد دوسال همون مرد با یه زن دیگه بهش خیانت کرد مثل سگ از زندگیش انداختش بیرون جالب زنه از رو نرفت و الآنم پانزده ساله چنر شده رو زندگی به مرد متاهل دیکه

خانم یکی دوسال بزرگتره لطفا اینجوری راجع به خانم صحبت نکنین درسته مسیر اشتباهیو میرن ولی واسه من عزی ...

لعنت به اون عزیز آشغاااااالت😑😑😑😑

دیگه حرف نزن آبروی هرچی زنه بردین....

این کثافت کاریا گفتن داره ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی‌ و بارها صحبت شده ولی چه باید کرد یه رابطه ۱۰ساله س کلی عمر از این رابطه گذشته و حالشون باهم خو ...

یعنی زنا کار هستن ؟!التماست میکنم هرکسی که هست  هزار سال ازش فاصله بگیر ،آدم زناکار نحسه  و شوم اگر نبود که حکمش سنگسار نبود ،ازش فاصله بگیر چون ممکنه آتیش گناه و اعمال کثیفش دامن دور و بریاش رو بگیره 

ینی هر بار اومدم هدایتش کنم تهش دوستم ازم دلخور شد فقط یه بار حرفام ظاهرا موثر بود و گفت کات میکنم و ...

ببین آدمی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد. از این آدما دوری کن 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

من مورد میشناسم زنو مرد متاهل ۱۰سالع باهمن و رابطه جنسی و عاطفی شدید بینشونه خانمه رو هر چقدر صحبت م ...

چجوریه ک تا حالا لو نرفتن ؟!!!   کسی نفهمیده تا حالا ؟!!!

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

خانم یکی دوسال بزرگتره لطفا اینجوری راجع به خانم صحبت نکنین درسته مسیر اشتباهیو میرن ولی واسه من عزی ...

دنیا و آخرتش رو تباه میکنه واسه حرف مردم و آینده دخترش ! 

اگ جدا میشد خیلی ب نفع خودش و خانوادش بود زنا محسنه کلی تبعات بدتر داره در دنیا و آخرت 

وای😩😩خدا هدایت کنهاینا رابطه ی اونجوری ندارنولی مثلا فرض کن پسره عکس پروفایل اینو هنوز چک میکنه بع ...

الان کار تو هم فضولیه خب ! دخالت تو زنوگب دوستت ! راس میگی برو اون متاهل هرزه ک متعهد نیس رو نصیحت کن

چجوری لغو میزنین دوستی روکه پذیرفتید. ممنون میشم راهنمایی کنین

عزیزم اون بالا سمت چپ بزن رو کاربریت و برو تو نی نی سایت من اونجا یه گزینه هست به اسم دوستان من ، زیر هر اسمی که تو شخصی باهاش حرف میزنی یه گزینه لغو دوستی هست اونو بزن لغو کن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دوستت چراغ سبز نشون نده اون نر (چون توهین میشه به مرد ) بهش پیام نمیده 

همه چیز تو متاهل ها با درد و دل شروع میشه چه درد و دلی طرف روان‌شناسه؟ مادرته خواهرته چیته ک درد دل میکنی 

تهش میشه یه رسوایی بزرگ 

اتفاقا تو نصیحت هات رو کردی وقتی گوش نمیده جدا شو ازش ارتباطت رو قطع کن 

فردا فک نکنن توام مث اونی چون از نظر من دختری ک با ادم متاهل رابطه داره بی بند و باره و هیچ جوره نمیشه بهش اعتماد کرد 

چطور این همه سال تونسته مخفی نگه داره و لو نرفته🤔

این زنای هرزه ی خراب یه شوهرای پخمه ای هم دارن که به زنشون اعتماد دارن و تا اون سر دنیا هم تنها میفرستنشون برن،

اونوقت زنای پاکی که سمت این کارا نمیرن گیرِ مردای بد دل میفتن که نذاره یه سوپر مارکت برن.

خدایا شکرت

ذات هرزه، نیکو نگردد

شرف ،انسانیت، باید تو وجود باشه تا عشق پاک رو تجربه کنن

وقتی عشقی دارن که بوی لجن میده 

یعنی شرف و انسانیت ندارن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ینی هر بار اومدم هدایتش کنم تهش دوستم ازم دلخور شد فقط یه بار حرفام ظاهرا موثر بود و گفت کات میکنم و ...

اینو دقیقا به دوستت بگو.حتی اگر دعواتون شد و رابطتون قطع شد.

بگو اون اقا اگر دوستت داشت هر طور شده باهات ازدواج میکرد حتی اگر خانوادش تردش میکردن.اگر میخواستت بدستت میورد با سخترین شرایط و توهین و حقارت هم شده بدستت میورد. الان براش شدی دم دستی و سرگرمی  .اون کنار همسرش داره خوش و خرم زندگی میکنه یه زنه دیگه رو بغل میکنه.بعد برای اینکه با تو سرگرم بشه و یه وسیله داشته باشه که هرطور بخواد برقصونتش میاد برات فیلم بازی میکنه و از راه درد دل وارد شده. بگو تو شدی بازیچه سرگرمی بیرون از خونش و هیچ ارزش دیگه ای براش نداری