2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر که نمیکنید غلبه شهوت فقط برای 18_19 ساله هاست؟

نه اما فکر نکردن به عاقبتش فقط مال همون سنه نه یه آدم ۵۰ ساله تو این موقعیت

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
این آقا اگه اراده کنه ، می‌تونه صدتا زن رو با میل خودشون ببره خونه شچه نیازی به تجاوز داره؟؟؟؟

من نمیدونم که ایشون واقعا کاری کرده یا نه ولی خیلی از کسایی که اینجور مطرح میشن فکر میکنن هردختری که خواستن نباید نه بهشون بگه این همه ادم همیشه توی تاریخ بودن مشهور بودن کلی ادم هم خاطرخواهشون ولی باز تجاوز کردن چه ربطی داره نه فقط ایران همه جای دنیا

پژمان جمشیدی سوپر استار شده ؟ 😂😂😂😂😂 چقدر بدم میاد ازش

دیگه کاریه که شده😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
این آقا اگه اراده کنه ، می‌تونه صدتا زن رو با میل خودشون ببره خونه شچه نیازی به تجاوز داره؟؟؟؟

همین و بگووو 

بی شرفا میان با آبرو آدم بازی می کنند 

به من اتهام زدن چند نفر خدا شاهده اول خواستم شکایت کنم ولی مدرک نداشتم فقط واگذار کردم الان به طرز وحشتناکی دارن زجر می کشند ، دیدم که میگم 

نه اما فکر نکردن به عاقبتش فقط مال همون سنه نه یه آدم ۵۰ ساله تو این موقعیت

طرف فکر میکنه با پول میشه ساکت کرد یا اصلا مست بوده رو مواد بوده گل و... ماشالا بین سینماییا که کم نیست این چیزا . منظورم این شخص خاص نیست منظورم اینه شما جوری میکید  که انگار محاله کسی در جایگاه و سن ایشون چنین کاری کنه منم میگم محال نیست

تا چیزی را مطمین نیستید پخش نکنید با ابروی کسی بازی نکنید

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

اونم احتمالا با میل خودش رفته ،هم عشق و حالشو کرده، هم میخواد اخاذی کنه