2777
2789

یه باز درحد چندساعت بیان خونت ... ممکنه ساس ببرن از اون خونع؟

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

وای ساس داره خونتون؟چن وقته؟کاری برای ازبین بردنشون کردید؟بلای خانمان سوزه این ساس لعنتی

ما خونه رو از یه اقای افغانستانی خریدیم کلا دوبطقه ما طبقه بالاییم خیلی خیلی کثیف بود رو پشت یوم و راه پلهدها و ۲۰ تا مرغ داشتن گوسفندم قبلا داشتن 

بعد چندوقت که اومدیم اومددتو خونمون گفتن ن ازما نیست الان یه ماهه رفتن کسی دیگ اومده میگه بالاپره...

اره خودمون دستی خیلی سم پاشی کردیم ولی فردا میخوایم پشتی هارو بسوزونیم و همه چیز بندازیم اب جوش و جارو برقی و.... نشد دیگ باید ۳ روز بری جایی تا سم پاش بیاد ۳ میلیونع بخدا پول نداریم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خونه رو از یه اقای افغانستانی خریدیم کلا دوبطقه ما طبقه بالاییم خیلی خیلی کثیف بود رو پشت یوم و ر ...

ما پایینم اشتب نوشتم

ما خونه رو از یه اقای افغانستانی خریدیم کلا دوبطقه ما طبقه بالاییم خیلی خیلی کثیف بود رو پشت یوم و ر ...

لعنت بر ساس تاپیک آخرمو بخون. ببین میگن خاک دیاتومه عالیه بگرد پیدا کن بخر گوگرد هم میگن بسوزونی خوبه من همه تامیکارو زیرو رو کردم.پوست خودمو کندم من یعنی واقعا کندما. الانم تختم یک هفتست بالای پشت بومه رنگش کلا پرید تختی ک ۱سال نیست خریدم😣🙁 ببین منبعش کجاس. الان تکو توک شبا یدونه میبینم با چراغ قوه سانت به سانت میلیمتری خونرو میگردم یدونه میبینم میکشم. کهیر میزنم اسم ساس بیاد دستام هنوز جای لک نیش و زخم و خارشا نرفته خبر مرگشون کثافتای کثیف😣

[QUOTE=398938843]لعنت بر ساس تاپیک آخرمو بخون. ببین میگن خاک دیاتومه عالیه بگرد پیدا کن بخر گوگرد هم میگن بسوزونی خوب ...[/QUOTE

سلام خوبی تخت رو پشت بوم نمیزاشتین پخش میشن...

خاک چجوری استفاده میشه

لعنت بر ساس تاپیک آخرمو بخون. ببین میگن خاک دیاتومه عالیه بگرد پیدا کن بخر گوگرد هم میگن بسوزونی خوب ...

منبعش هی میگم بندازیم دور مامانم نمیذاشت ... امشب دست کردم تو یک پشتی ( ازاین پشتی بزرگ قدینی ها) یکی سریع ازش اومد بیرون الان خوتهدخواهرم بدبخت پرشده ولی تمیزکرده میگه دیگ رفتن خیلیییی کم شدن ... ماهم ۳ تا پشتب انداختبم پشت در اپارتمان فردا بسوزونیم