2777
2789
عنوان

از ورود به هر رابطه ای بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 29 پست
واقعا خدا یچیزی میدونست گفت همه جاتونو بپوشونین از اینا😏

اگه به اینا باشه تو چادر که هیچ پتوام بپیچی دورت بازم ذهن کثیف و کصافتشون با قوه تخیل هرزشون فکر میکنن اون زیر پخبره و میوفتن دنبالت به چشم دیدم این قضیه رو

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

پدرت پولدار باشه یا درامد خودت بالا باشه عین نوکرت میشن درستم رفتار میکنن همچیم بلد میشن هیچ کار اشت ...

ن بابا 

اصلا اینطور نیست 

من وضع خودم خوبه ولی واقعا این چ حرفاییه میزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که شاخهای مجازی بی بندو بارو لایک و فالو میکنن شاخهای مجازی که زن گرفتنو مسخره میکنن و تبلیغ ...

دقیقا

وقتی ما اینا رو به شوخی میگیریم 

خیلی جدی مشکل ساز میشه 

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

واقعا خدا یچیزی میدونست گفت همه جاتونو بپوشونین از اینا😏

نه عزیزم اینا پروژه هایی هست که توسط شاخهای مجازی اجرا شد و پولهای کلانی بابتش دریافت شد 

و مردم با لایک و فالو و ویو به این افراد کمک کردن 

اگه به اینا باشه تو چادر که هیچ پتوام بپیچی دورت بازم ذهن کثیف و کصافتشون با قوه تخیل هرزشون فکر میک ...

درصدش خیلی کمتره  

آدم بیمار دل هم کمتر تحریک میشه

همیشه آدم باید بدنبال خوبتر بین خوب و خوبتر باشه

اونایی که شاخهای مجازی بی بندو بارو لایک و فالو میکنن شاخهای مجازی که زن گرفتنو مسخره میکنن و تبلیغ ...

بله متاسفانه 

اسم جامعه مون هم اسلامیه!!!

کثیف ترین مردا فعلا ک مال جامعه ماست 

ی لباس کافیه شیک بپوشید با نگاها خورده میشی:/

دقیقاوقتی ما اینا رو به شوخی میگیریم خیلی جدی مشکل ساز میشه

شوخی نیست اینها پروژهایی هست که بابتش پولهایی کلانی داده شده و خواهد شد 

دقت کن چطور شاخهای مجازی زنستیز مقام و شان زنو پایین اوردن و لایک و فالورشونو گرفتن و از حسرت دادن جوونهای درامد زایی کردن 

دقیقاوقتی ما اینا رو به شوخی میگیریم خیلی جدی مشکل ساز میشه

بله تبلیغ و ترویج هر شب با یکی بودن و نابودی ایرانو ایرانی 

اینها ساپورت میشن برای اسیب زدن به فرهنگ ایرانی 

البته به هدفشون رسیدن و مردم بسیار کمکشون کردن 

درصدش خیلی کمتره آدم بیمار دل هم کمتر تحریک میشههمیشه آدم باید بدنبال خوبتر بین خوب و خوبتر باشه

من خودمم برام اتفاق افتاده بعضی وقتا برای کار اداری مجبور شدم چادر بپوشم واقعا میگم خداشاهده که میوفتادن دنبالم

ولی درکل پوششم معمولیه نه بی حجابم نه خیلی باحجاب ولی با پوشش معمولی میرم بیرون سگم نگام نمیکنه😅

من نمیگم حجاب بده ها اشتباه برداشت نشه منظورم کثیف بودنه نر های مرد نما هست هرجور باشه کرم میریزن 

شوخی نیست اینها پروژهایی هست که بابتش پولهایی کلانی داده شده و خواهد شد دقت کن چطور شاخهای مجازی زنس ...

زنان وقتی بدون آگاهی هر پستو لایک میکنن این اتفاق سریعتر میوفته 

میگه: مردان در تسخیر زنان هستند

پس این ماییم که میتونیم اونارو تربیت کنیم 

زنان وقتی بدون آگاهی هر پستو لایک میکنن این اتفاق سریعتر میوفته میگه: مردان در تسخیر زنان هستندپس ای ...

ی پیجی بود یکسالو نیم پیش میگفت مردم اگاه باشید اینا همش پروژس گول نخورید حتی نگاه میکنید فالو نکنید لایک نکنید تشویقشون نکنید پیجشو ریپورت کردن در این مردم خرفتی داریم 

خارجیها انقدر هر کسیو و هرچیزیو فالو و لایک نمیکنن 

دقت کنید پیجهای خارجی اینطور نیست 

من خودمم برام اتفاق افتاده بعضی وقتا برای کار اداری مجبور شدم چادر بپوشم واقعا میگم خداشاهده که میوف ...

متاسفانه بخاطر جامعست 

پدرم میگه آدم وقتی زنان مکشفه و بی حجابو میبینه میگه خب این ک معلوم شد  چ داره ولی آدم چادری آدم دوست داره ببینه و داره...

اما به این منظور نیست که آدم بیحجاب کمتر آسیب میبینه 

اتفاقا از نظر علم روانشناسی: رنگ مشکی چادر باعث انتقال انرژی منفی به سمت مردانه اینو بجا خوندم

متاسفانه بخاطر جامعست پدرم میگه آدم وقتی زنان مکشفه و بی حجابو میبینه میگه خب این ک معلوم شد چ داره ...

میدونم چی میگید ولی هیچ جاییم آمار دقیق ثبت نشده که زنای بی حجاب بیشتر اسیب دیدن یا چادری

درکل ذهن بیمار بیماره و چادی و مانتویی براش فرقی نداره

میدونم چی میگید ولی هیچ جاییم آمار دقیق ثبت نشده که زنای بی حجاب بیشتر اسیب دیدن یا چادریدرکل ذهن بی ...

درسته 

اما شما فرض کن یه شیرینی بدون بسته بندی باشه

قطعا حشرات بیشتری میرن سمتش تا شیرینی که بسته بندی و یا نوعی پوشش داشته باشه

در مورد ذهن مریضم کاری نمیشه کرد فکنم

درسته اما شما فرض کن یه شیرینی بدون بسته بندی باشهقطعا حشرات بیشتری میرن سمتش تا شیرینی که بسته بندی ...

شیرینی یه چیز ثابته و نمیتونه تکون بخوره و حرف بزنه درسته؟

ولی یه آدم مثع من اگه کسی بیاد سمتم و مزاحم بشه حتی سرمم نمیندازم پایین راهمو برم همونجا در عموم جرش میدم که قشنگ حسش بپره و دفعه بعدی غلط اضافه نکنه 

اینجور مثال ها اکثرا برای تبلیغ حجابه عزیزم

به هرحال الان تو خیابون میری اکثرا دیگه رسما با چشم دیدم کراپ و تیشرت تنشونه من نمیتونم قضاوتشون کنم یا بخوام به زور چیزی رو تحمیل کنم

من تنها کاری که میتونم بکنم اینه خودمو سفت بچسبم که برام تجربه های تلخ به وجود نیاد و خداروشکر ن بخاطر دین و نه بخاطر اجبار همیشه دوست داشتم شالم رو سرم باشه و باسنم معلوم نشه که از نظر من در همین حد برای خودم کفایت میکنه چون چیزی هستش که دلیه نه با اجبار 

چیزی که اجبار باشه از نظر من قشنگ نیست و فایده ای نداره حالا چه حجاب باشع و چه موضوعات دیگه