2777
2789
عنوان

امروز تغذیه بردم مدرسه دوستم اوق زد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
🥲💔نمی‌دونم چرا عذاب وجدان گرفتم دلم برا مامانم سوخت

عزیزم خودت دیگه ناراحت نکن گذشت 

اما دفعه دیگه اصلا اهمیت نده به رفتار بقیه

هیچ چیز از خودت و خانواده ات مهم تر نیست 

من تو دوران دبیرستان یه اکیپ دوست بودیم فک میکردیم یه روحیم تو چند بدن اما بعد اون دوره دیگه هیچ ارتباطی بینمون نیست حتی از هم خبرم نداریم

و من خیلی پشیمونم بخاطر دوستام گاهی دل خانواده ام‌میشکوندم

عزیزم درست بخون به خانواده ات و محبتی که بهت میکنن احترام بزار بخدا که نون پنیر خیار گوجه خیلی ام خوشمزه و حتی گرون بخاطر هیچکس خودت اذیت نکن الانم با آرامش بخواب تا فردا یه روز پر انرژی و خوب داشته باشی دختر خوب

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم منم مثل تو بودم تو مدرسه از بیشعوری بچه ها خیلی تعحب میکردم تو چیزایی دخالت میکردن که اصل ...

☹️💔ایکاش زودتر تموم بشه به زور تحملشون می‌کنم 

باید میزدی چک و پوزشو بالا می اوردی پرنسس نون و پنیر تا حالا نخورده همش خاویار خورده؟ میزدی تو دهنش ...

دلم نمیخاد دل کسیو بشکنم تو مدرسه خودش عاشق یه دختره تو کلاسمون شده که تامبوعه من چندشم میشه ولی یکبار به روش نیاوردم با اینکه ازین کار متنفرم 

عزیزم خودت دیگه ناراحت نکن گذشت اما دفعه دیگه اصلا اهمیت نده به رفتار بقیههیچ چیز از خودت و خانواده ...

دوسدارم زودتر تموم بشه چون پارسال تنها بودم کسی باهام دوست نبود یکم درونگرام اذیت میشدم امسال روی خودم مار کردم ارتباطمو بهتر کردم به زور تحملشون می‌کنم که تنها نباشم 

مرسی حرفات خیلی حالمو خوب کردم مهربون ❤️🌸

دوسدارم زودتر تموم بشه چون پارسال تنها بودم کسی باهام دوست نبود یکم درونگرام اذیت میشدم امسال روی خو ...

من خیلی خیلی زیاد درکت میکنم و میفهمم چی میگی 

به خدا که تو آینده ات خیلی روشن حسش میکنم 

تو دختر خیلی قوی هستی

همین که داری تلاش میکنی 

از خیلی از هم سن و سالات جلو تری 

امیدوارم تو همه درسات موفق باشی آدمای سمی ازت خیلی خیلی دور باشن 

و آدمای مثل خودت

که قلب پاک و مهربونی دارن سر راهت قرار بگیرن عزیزدلم

خودت بخاطر هیچ آدم بی ارزشی ناراحت نکن دختر خوب🫂🤍

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜