2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره تعهدی باشن و آزاد ارزششون خیلی کمتره ولی روزانه ها ارزشمندند و با رتبه عالی قبول میشن . و پزشکی اگر تخصص و فوق بگیری خیلی پرستیژ و درآمدبالاتری داره ولی خب دیربازده هست ولی دندان زودبازده تر هست و سریع تر به پول میرسی

دندون رتبه بهتری میخوادفقط خدا به دادمون برسه شصت درصد پزشکا دارن میشن بیسواد و سهمیه ای و تازه استا ...

ولی امسال تقریبا تمام سهمیه ای ها دندان رو اولویت قرار دادن چون ظرفیت دندان ۳‌.۵ برابر شده با وجود تعهدی ها 

من ۱۶ سال پیش کنکوری بودم. اون زمان که اوضاع انقد بد نبود خیلی مشاوره رفتم و از پزشکای اطراف مشورت گرفتم. گفتن به هیچ وجه سمت پزشکی نرو

الان دیگه واقعا افتضاح شده

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

شما گوش نکن گلم ..پززشکی بخون ..برو کارهای زیبایی کن مثل تزریق مزوژل و  تزریق ژل .نیدل و هزار تای دیگه ...پول زیاااااادی داره ...بازار کارتم شهرهای گرم لاشه که مشکلات پوستی لک و کک و مک زیاده ..یه دکتر اومد شهر ما البته دستگاهی خوبی اورده حتز جدا سازی پلاسما خون میکرد ...برا سلول سازی پوست تزریق میکرد ...سر یک سال دوسال مطب خرید شهر مشهد رف ..کارش عالی بود ولی نمیدونم دستگاهاش چه هزینه ای داره

چطورر؟؟از کجا میدونید ۶۰ درصد سهمیه ان؟

تو خبرا میگن 

خود پزشکا خیلی اعتراض میکنن سر اینکه تو تخصص سهمیه کم دارن و همش این بیسوادا میرن تخصص میخونن 

خود پزشکا میگن که جدیدا بیسوادا و سهمیه ای ها میشن استادای علوم پزشکی قدیما نخبه ها و رتبه های برتر بورد میشدن استاد