2777
2789
با توجه ب فاصله سنی بچه با والدین و این ک مطمئنن درک نمیشه توسط شما و وضعیت مملکت و گرونی و هزاران چ ...

شما سن ازدواج مناسب یک خانم را چند در نظر میگیرید؟

الان سن ازدواج اکثرا رفته بین ۲۸تا ۳۲ پس فکر نمیکنم ۳۶ زیاد باشه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما سن ازدواج مناسب یک خانم را چند در نظر میگیرید؟الان سن ازدواج اکثرا رفته بین ۲۸تا ۳۲ پس فکر نمیکن ...

عزیزم من فقط نظرمو گفتم 

بیخشید ک باب میل شما نبود😘

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

اگه اینجور فکر میکنی  بی مادر میشه چرا میخوای دومی رو بیاری؟

مگه تفنگ گذاشتن زیر گلوت ؟؟؟

منم 36 سالمه یدونه دارم دیگه نمیارم

ولی شما هر روز صد تا تاپیک میزنی بقیه هم هر چی میگن میگی بی مادر میشه 

به نظرم به جای بارداری برو روانپزشک جدی میگم ...وسواس فکری داری

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

[QUOTE=398936486]شما سن ازدواج مناسب یک خانم را چند در نظر میگیرید؟ الان سن ازدواج اکثرا رفته بین ۲۸تا ۳۲ پس فکر نمی ...[/QUOTمنطقی ‌که فکر می کنی همینه اما مقایسه با مادر های قدیم نه 

شما بچه ها رو تو چه سنی آوردید

من الان زیر ۳۰ هستم و یک فرزند دارم ولی الان کاااملا میگم اصلا امادگی و پختگی بچه اوردن را نداشتم البته ک عاشق بچه ام هستم اما فکر میکنم اگر بخوام بچه دوم‌ بیارم بالای ۳۰ میارم 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
عزیزم من فقط نظرمو گفتم بیخشید ک باب میل شما نبود😘

ن گلم منم نظرم رو گفتم که لعنت ب مجازی ادم با لحت درست مینویسه شخص مقابل فکر میکنه دعوا هست🤣🙂

من الان زیر ۳۰ هستم و یک فرزند دارم ولی الان کاااملا میگم اصلا امادگی و پختگی بچه اوردن را نداشتم ال ...

من باردارم ولی پشیمون و پر از استرس حس می کنم به دختر کو چولوم ظلم کردم 

من باردارم ولی پشیمون و پر از استرس حس می کنم به دختر کو چولوم ظلم کردم

عزیزم شما مشکلت سن نیست احتمالا بالا پایین شدن هورمونهات تاثیر گذاشته روانت مشوش شده حتما برو مشاوره

و این فکرها و نظر خواهی ها واسه قبل از بارداری هست ن الان ک بارداری و یکنفر ناخواسته فکر شمارا تایید کنه چی میشه حالت بدتر میشه

ن گلم منم نظرم رو گفتم که لعنت ب مجازی ادم با لحت درست مینویسه شخص مقابل فکر میکنه دعوا هست🤣🙂

ها والا🤣🤣 اینجا کلن جوش هم سنگینه آدم جرعت نیمکنه تو ی تاپیک نظر بده 

من چون‌خودم با مامانم فاصله سنیم زیاده و اصلان درک نشدم و اذیت شدم و خیلیا هم دیدم اینطورن واسه همین مخالفم عزیزم 

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

عزیزم شما مشکلت سن نیست احتمالا بالا پایین شدن هورمونهات تاثیر گذاشته روانت مشوش شده حتما برو مشاوره ...

می خواستم بدونم تو جامعه جدید چند نفر مثل من هستن