2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 20 پست
مرسی ازت🥲 آروم شدم

هیچ وقت ذهنتو درگیر نکن مخصوصا خاب چون اذیت میشی درسته که واقیت داره ولی همه جز عیات خاب نه 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه شب قبلش دیدم منت کشی میکنه همونم خوب بود خیلی باحال بود انگار واقعی بود

درسته ببین هر چیزی که تو ذهنت باشه شب میاد به خابت واینو بدون که قلبن با تویه شک نکن

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

درسته ببین هر چیزی که تو ذهنت باشه شب میاد به خابت واینو بدون که قلبن با تویه شک نکن

ارههه اخه من همیشه بهش فکر میکنم ولی خوابشو نمیدیدم این بار برام خیلی عیان و خوب بود 

ممنونم ازت🌹🌸

ارههه اخه من همیشه بهش فکر میکنم ولی خوابشو نمیدیدم این بار برام خیلی عیان و خوب بود ممنونم ازت🌹🌸

انشاالله که همیشه حال دلت خوب خوش باشه این مهمه