2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عالیه .من حامله هم هستم ربطی ب جنسیت بچه نداره؟

نه فقط برکت میاد حالا هرچی میخاد باشه مهم نیست فقط برکت زندگیت بیشتر میشه 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

ی برکت میاد توزندگیت کم کم

منم یه بار خواب دیدم پارتنرم پیام داده برای منت کشی

فرداشم خواب دیدم با یه دختر دیگه اومد از کنار من رد شد بعد همش نگاهش بمن بود ولی🫠

تعبیرشو میگی

یکی دو روز قبل از این خواب باهاش سر یه موضوعی قهر و دعوا کردم

منم یه بار خواب دیدم پارتنرم پیام داده برای منت کشیفرداشم خواب دیدم با یه دختر دیگه اومد از کنار من ...

تعبیرش اینه که هنوز به فکرته قلبن

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

اون دختره ک باهاش میرفت اون چی بود🫠

ببین اون دختره فقط خیالت بوده بعضی خابا سرو ته نداره مهم اینه بفهمی که به یادته اون دختره تو خابت فیک همین