2777
2789

9 سالشه... نمیدونم ویژگی بده یا خوب ....ساندویچ بزارم میگه دوتا بزار اگ نزارم مال خودش رو نصف میکنه میده ....نمیدونم واقعا بهش بگم نده یا بگم بده چه رفتاری درسته?

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

چی میشه مگه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ چ قلب قشنگی داره 😍

لابد کسی تو کلاسشه ک چاشت نداره 

البته شایدم قلدری ک خوراکی بچتو میگیره 😐

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

اگه دوستاشم‌همینکارو میکنن اشکال نداره 

ولی درکل گذشت و برد باری تا جایی خوبه که به خودت اسیب نزنی واسه منفعت دیگران برا اینکه ببینید تا چه حد هست از خود گذشتگیش 

یکروز براش تغذیه خیلی کمی بزارید اگه گشنه موند نیاز به اصلاح داره

دختر من پنج سالشه

دوستاش هیچی بهش نمیدن

دختر من خودش نمیخوره میده به اونا

حتی کارت بانکی داده بود بهشون

خرید کرده بودن جلوی این بچه خورده بودن به خودش یه تعارف نزده بودن😐😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

پسر منم اینجوریه. البته من خیلی تشویقش میکنم. میگم کار خوبی کردی هوای دوستاتو داری. تقریبا هرچی بذارم با دوستاش تقسیم میکنه میوه ساندویچ بیسکویت ...

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

ولش کن بذار خودش زندگی رو توی شریک‌شدن ساندویچش با دوستش تجربه کنه. اصلا درباره‌ش نظر نده. اگه داری بیشتر بذار ، اگه نداری کمتر بذار. اون داره تجربه میکنه و حالش با این کار خوبه که انجام میده و تا جایی که میتونی و خطری تهدیدش نمیکنه، نباید تو دنیای بچه ها دخالت کنی

دختر من پنج سالشهدوستاش هیچی بهش نمیدندختر من خودش نمیخوره میده به اوناحتی کارت بانکی داده بود بهشون ...

پسر منم پارسال این اتفاق افتاد. کارت بهش دادم دیدم زنگ تفریح تند تند برام پیامک میاد😂 هی قربون صدقش میرفتم میگفتم بچم داره خوراکی میخره.

اومد خونه گفت کارت دست دوستام بوده خرید میکردن باهاش😅

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بچه های منم تقسیم میکنن و با دوستاشون میخورند 

چه اشکالی داره؟

اتفاقا گاهی میگن فلان بچه تغذیه نداشت بهش دادم میگم کار خوبی کردی 

خیرات که همیشه صدقه دادن نیست گلم 

گاهی یه بچه مادرش یا نداشته یا بی فکر بوده و بچه گرسنه میمونه واقعا بهش بده دل بچه را شاد میکنه و این خودش کار خیره 

بگو خدایا بچم دل دوستاشو شاد میکنه توام هوای دل بچه هامو داشته باش و محافظشون باش

پسر منم اینجوریه. البته من خیلی تشویقش میکنم. میگم کار خوبی کردی هوای دوستاتو داری. تقریبا هرچی بذار ...

نباید اینقد تشویقش کنی یا نظر بدی. باید به حال خودش بذاری. تشویق شما باعث میشه کم کم‌از خود واقعیش فاصله بگیره و برا تشویق و رضایت شما این کارو انجام بده.... ولی اگه به خودش واگذار کنی، این کارش استعدادهای درونیشو شکوفا میکنه