2777
2789
عنوان

می‌خوام نامزدیمو بهم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 87 پست
مرسی از راهنماییات

نزارکسی آزارت بدوس حالاکه فهمیدی بدرت نمیخوره سم هست،،،بندازش دور

یک مدت سخته بعدخوب میشی به خودت آفرین میگی که تصمیمت درست بود

درستوبخون،تفریح کن،باشگاه کلاس برو 

موفق باشی وخوشبخت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اینم بگم که هر شب راس ساعت ۱۰ زنگ میزنه به مادرش که ببینه خواهرش خوابیده یا نهچندباری هم بی دلیل با ...

بلا به دور

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جالب اینجاس بعد اینکه شنیده بود پشت سرش گفتن ترامادول مصرف می‌کنه برا من یک عکسی از باشگاه رفتنش ...

انفاقا چون انرژی رو زیاد میکنه مصرفش باشگاه میرن اکثرا،باید انرژی تخلیه بشه باکار یاورزش

توروخدا غصه نخور،دلبسته شم نباش،از اون تکیه گاه برات درنمیاد چون اصلا ثبات شخصیت ندارن

یاباید خیلی دل گنده باشی تحمل کنی وخودتو پیرکنی بچه هاتم بدبخت یا الان کمی ناراحت میشی و تموم میشه

پدرشم معتاد باشه مشخصه ریشه ی درستی ندارن

ومادرش میخاد ازشر اخلاق گندش خلاص شه

نزارکسی آزارت بدوس حالاکه فهمیدی بدرت نمیخوره سم هست،،،بندازش دوریک مدت سخته بعدخوب میشی به خودت آفر ...

مرسی عزیزم واقعا حرف دلمو اومدم اینجا گفتم خیلی سبک شدم 

همه هم سعی کردن راهنماییم کنن 

از همگی مچکرم 

امیدوارم همه چیز تموم بشه و خدا چیزای قشنگ ترین رو برام رقم بزنه،همینطچر برای شما

انفاقا چون انرژی رو زیاد میکنه مصرفش باشگاه میرن اکثرا،باید انرژی تخلیه بشه باکار یاورزشتوروخدا غصه ...

آره واقعا من از اول با دید خوب نگاه نکردم ،پسرم نگای پدر می‌کنه دیگه 

مرسی عزیزم واقعا حرف دلمو اومدم اینجا گفتم خیلی سبک شدم همه هم سعی کردن راهنماییم کنن از همگی مچکرم ...

فقط اگر افتاد به غلط کردن دروغکی گولشو نخور،،عاقل باش

دعاهاتم خدا آمین گوباشه

آره واقعا من از اول با دید خوب نگاه نکردم ،پسرم نگای پدر می‌کنه دیگه

اگه به حدیث معتقدی

پیلمبر فرمودند تو ازدواج به ریشه ی خانوادگی و اصالت و ایمان و اخلاق طرف بنگر

پس اگه خونواده مهم نبود سفازش نمیکردن

ازکوزه همان برون تراود که دراوست

نزار خامت کنه،اون اخلاقش خیلی بده وعصبیه،وخونوادش سعی دارن ازشرش خلاص شن،پس گول حرفای خونوادشم نخور

همه تاپیکامو کامل خوندی؟یعنی هر هفته من باهاش ی بحثی سر بددل بودنش دارم دیگه نمی‌دونم چیکار کنم دارم ...

عزیزم لازم نیس همشو بخونم همین چنتا کافی بودن، الان تا عقد نکردی جداشو نخای فردا با یه بچه خدایی نکرده جداشی

آبجیمم همینو میگه ،میگه ببین خدا چقدر دوست داره که قبل اینکه نامزد کنی بهت نشون داد که طرف مقابلت چط ...

بعدا جواب تمام سوالاتتو میگیری

زمان میبره تا ب جواب برسی

فعلا عاقلانه تصمیم بگیر

زندگیتون پر از عشق