2777
2789
عنوان

خیلی زبون دراز شده

196 بازدید | 19 پست

سه تا پسر دارم.11 سال.10 سال و چهارسال

پسر 10 سالم ب شدت زبون درازه.صداش رو خیلی بالا میبره.خستم کرده.ی کلماتی استفاده میکنه من اصلا دهنم وا میمونه.نمیدونم واقعا چطوری باهاش تا کنم.

تازه بهم میگه میتونم گریه ات رو دربیارم ولی چون مادرای این کاررونمیکنم!!!!سر ی موضوع خیلی بی اهمیت.

من اصلا موندم همینطور هاج وواج

نمیخوام به باباش بگم،باباش میره توفان تنبیه وپمحرومیت،میگم بعد پسرم از چشم من میبینه بدتر میشه.نشستم باهاش صحبت کردم،آموزش دادم،گفتم وگفتم وگفتم ولی هیچ فایده ای نداره.از آینده ترسانده منو اصلا.اگه درست نشه چی؟اگه بدتر بشه چی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش داره حساس میشه حتما باید از پدرش حساب ببره جات باشم هرجور شده هزینه میکنم و مشاور عالی میبرمش چون 13 14 بشه کارت خیییلی سخت میشه

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

باید حواست باشه که پسرت داره بزرگ میشه و خودت مواظب رفتارهات باشی و جوری رفتار نکنی که بی احترامی ببینی 

منم پسرم ۱۱سالشه دقیقا همینه و من باید بخاطر حفظ احترام خودم احترامشو حفظ کنم و مواظب حرفا و رفتارهام باشم که روش بهم بازنشه

سلام مشکلش فقط بلند صحبت کردنه یا کلمات ناهنجارم میگه

نه جوابم میده دیگه.

اگه منظورتون فحش واینپچیزاست،نه اصلااااا

ولی خب حرفای گنده میزنه ب منی ک مادرم.

مثلا ی جعبه خودکار داشت،ظاهرا قاطی وسایلی شده ک منو پسر بزرگم تمیز کردیم وانداختیم آشغالی.هرچی بخش میگم بخدا من جعبه خودکار ندیدم،گشت و پیداش نکرد.میگه حتما تو انداختیش.این حرفا برا شهریور ماهه،الان یادش اونددوباره،میگه بهم همونطور ک وسایل منو انداختی آشغالی،منم فردا وسایل تو رومیندازم آشغالی  

نه جوابم میده دیگه.اگه منظورتون فحش واینپچیزاست،نه اصلاااااولی خب حرفای گنده میزنه ب منی ک مادرم.مثل ...

توی بلوغ هست یمدت باش خشک رفتار کنید و وانمود کنید که جقد ناراحتید درست میشه پسرا تحمل قهر مادر رو نداریم 

اخ اخ .الهی. خداصبر بده . آگاهی بده باهاشون درست رفتارکنیم. ب اونا هم همینطور. جای این تاپیکا اینجا ...

اصلا سخته،خیلی سخت

ی سری حرفا ک بهم میزنه،پسر 11 سالم میگه مامان تو چطور تحمل میکنی و هیچی بهش نمیگی؟

میگم اشکال نداره،میزارم تا خودش پشیمون شه،اصلا هم چیزی ب اسم معذرت خواهی نداره متلسفانه

اصلا سخته،خیلی سختی سری حرفا ک بهم میزنه،پسر 11 سالم میگه مامان تو چطور تحمل میکنی و هیچی بهش نمیگی؟ ...

دقیقا پسر منم همینه حرف حرف خودشه لجباز حرف گوش نمیده سرخود داد و بیداد زیاد داره حاضر جواب

قلق نداره 

خستم کرده 

نمیدونم چرا بچه های دوم اینجورن