2777
2789
عنوان

پاییز و فصل سرماخوردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست

من واکسن رو نزدم امسال اما به خاطر بیماریم هربار سرما می‌خورم نزدیک دو یا سه هفته زمان می‌بره بدنم خودش رو جمع کنه؛ از لحاظ ویتامین و این‌ها تامینم اما با قرص و دارو اگه همه تو پنج روز اوکی بشن برای من دو سه هفته زمان می‌بره... انقد سخت شده که سرماخوردگی برام داره تبدیل به ترس می‌شه 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

ای خدا، حتما ممنونم ازتون من کلا بدنم خیلی ضعیفه دربرابر سرماخوردگی واینا و خیلی دیرخوب میشیم برای پ ...

بیا خصوصی عزیزم چند تا سوال ازت بپرسم دقیق راهنماییت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که حتما باید متخصص بری معاینه شید بعد اینکه سوپ گرم بخور و مایعات فراوان که ویروس از بدنت خارج ب ...

دکتر رفتم عزیزم،ولی این قرصو برام ننوشته،سرم و آمپولم زدم 

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من گرفتم از سرفه خشک گلو درد دارم میمیرم خیلی مواظب باشین نگیرید

الهی زودتر خوب بشید 

شربت سالبوتامول بخور

آبنبات سرماخوردگی رو بزار دهنت و مک بزن 

شربت آویشن بخور 

تشکر🙏برای سرفه ی بچه ها چیکار کنیم🤕دخترم ۸سالشه و یکسری شربت امتحان کردیم اما تا شب میشه سرفه میاد ...

عزیزم ببرش دکتر اطفال و بگو‌میخام براش دستگاه بخور بگیرم تشخیص میدن از معاینه که بخور گرم براش خوبه یا سرد .سرفه هاشو قطع میکنه

عزیزم ببرش دکتر اطفال و بگو‌میخام براش دستگاه بخور بگیرم تشخیص میدن از معاینه که بخور گرم براش خوبه ...

خیلی ممنون🙏❤

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
دکتر رفتم عزیزم،ولی این قرصو برام ننوشته،سرم و آمپولم زدم

بعضی مواقع با یه آمپول یا یه قرص خوب نمیشی و دوران نقاهت طولانی میشه چون ویروس داخل بدن هست و خارج نشده

آیا روز اول آمپول میزنی؟

نه اکثرا دکترا فقط سرم رو می‌نویسن آمپول نمی‌دن؛ توی سرم هم تقویتی می‌زنن 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

نه تقویتی هاتو فقط عضلانی بگو بزنن زود خوبشی نوروبیون بهتره البته عضلانی بزن

ممنون از راهنماییت عزیزم 

شما از کادر درمانید؟

اره عزیزم من پرستارم

من متوجهم درخواستم ممکنه وقتتون رو بگیره؛ من اخیرا ی نوار گرفتم اما وقت ویزیتم چند ماه آینده‌ست 

امکانش بفرستم یک نگاه بندازید اگر تغییرات داشت من زودتر مراجعه کنم؟