2777
2789
عنوان

ینی وافعا درس خوندن فایده نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشگاه دولتی یه رشته سخت اما بدون بازار کار خوندم

دوست منم همین کار کرد تازه ارشد هم گرفت

کلی هم سختی کشید 

الان به زور تو یه شرکت تقریباً مرتبط کار می کنه حقوق ماهی پنج تومن 

خب بره مهارت یاد بگیرن خیلی بهتره 

زندگی خرج داره 

تو رشته خودت تاپ‌ترین باش، تو رشته خودت پر مهارت ترین باش؛ همیشه برات کار هست 

ممکنه چندماه یا سال اول مجبور بشی رایگان کاری کنی تا یاد بگیری؛ شاید مجبور بشی پول بدی بری کارآموزی که یادگیری 

اما همین تفاوت‌ها نسبت به بقیه ست که آینده‌ت رو می‌سازه 

هر رشته‌ای می‌ری تمام توانت رو بذار بهترین خودت باشی 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

دوست منم همین کار کرد تازه ارشد هم گرفتکلی هم سختی کشید الان به زور تو یه شرکت تقریباً مرتبط کار می ...

درسته 

درس خوندن الان ازش پول و‌شغل درنمیاد 

مگر رشته های کادر درمان یا رشته های صنعتی و هنری 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

درس همیشه بدرد میخوره 

دانشگاه یه عالم درس زندگی به ادم یاد میده ادمایی که دانشگاه میرن کمتر گول میخورن تو اجتماع

در کنارش یه مهارت هم یاد بگیر مثلا ارایشگری خیاطی چیزی

حسابداری میتونی بخونی البته درامدش زیاد نیست نسبت به کارشون تا جایی که شنیدم 23 24 تومن میدن بهشون

یا میتونی یه رشته ای تو دانشگاه بخونی به عنوان معلم خصوصی و معلم اموزشگاه بری ادبیات و عربی یاد بدی اگه توانایی تدریس داری

الان معلمای فیزیک و ریاضی پول پارو میکنن 

ما هم یه اشنایی داشتیم چهل پنجاه سال پیش معلم بود دهه هفتاد معلم عربی بود خودشو با تدریسای قلم چی بست