2777
2789

خاله ام شرایط زندگیش خوب نیست یعنی افتضاح ۲ ۳ سال اومده خونه پدر بزرگم بعد شوهرش شهر دیگه ماهی ی بار میاد سر میزنه چندین بار ورشکستگی و زندان و.....

ولی این حاضر نمیشه طلاق بگیره قهرم نمیره 

داییم داشت بهش میگفت طلاق بگیری خودم حمایتت میکنم و

اینا 

من یکمی از داییم حمایت کردم در حد ۲ ۳ جمله اون لحظه 

بعدش انقد از من بدش اومد هیچی نگفت ولی مشخص بود

آیا کار اشتباهی کردم

بعد سر ی چیز دیگه بهم گفت نخود هر اش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

نظرت رو مطرح کردی قصدتم خوب بوده از رو دلسوزی بوده اما ایشون هم چون تو شرایط بدی هست احتمالا از نظر روحی شکننده شده ازش به دل نگیر فقط دیگه چیزی درباره مسائلش نگو ... اگه هم برات مهم هست که دلخور نباشه برو تو تنهایی بگو خاله جون به خاطر اون روز از من ناراحت نشو چون خیلی دوستت دارم نگرانتم افکارم رو گفتم دلم نمیخواد اذیت بشی و ... ( هر جور خودت میدونی دربارش صحبت کن باهاش اما با لحنه آروم و مهربون )

یه نفر یه جای دنیا داره واسه داشتن همین چیزهایی که تو داری و نادیده گرفتی دعا میکنه❤️🎀