2777
2789
عنوان

حمله سوسک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 55 پست
ببین اونا خودشون که نخواستن سوسک بشن...چشم گشودن یهو دیدن سوسکن! اگه بهشون حق انتخاب داده می شد اونا ...

اره واقعا. تو عمرم ندیده بودم کسی این همه نگاه فلسفی به زندگی سوسکا کنه خخخ

استارتر عزیز همه دارن اینجا با شوخی و خنده جوابت میدن. اگه واقعا خونتون سوسک برداشته راهی که من بهت میگم فقط جواب میده اون قسمت از خونتون یا اگه همه خونتونه باید تخلیه بشه. تمام وسایلا برداشته بشه . تمام خونتون و تو کابینتها و درزها و هود و هر جا فکرش بکنید سم خالی بکنید . من هفت ماه پیش امتحان کردم نابودشون کردم. هم ازین اسپری ها هم کامن . تو تمام فاضلابها هم بریز این کارو چند شب تکرار کن بعد همه جا رو بشور اثاثو بیار بچین تا چندین ماه مورچه هم ندارین چه برسه سوسک  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز همه دارن اینجا با شوخی و خنده جوابت میدن. اگه واقعا خونتون سوسک برداشته راهی که من بهت ...

برا عید همین کارو کردم . کلا آشپزخونه رو تخلیه کردم کلی سم تو کابینتا و درزا خالی کردم. اون لحظه مردنا ولی وقتی باز وسایلو چیدم دیدم این بار رفتن رو اپن لانه گزینی کردن. بهتر نشد که هیچی بدترم شد

برا عید همین کارو کردم . کلا آشپزخونه رو تخلیه کردم کلی سم تو کابینتا و درزا خالی کردم. اون لحظه مرد ...

بگو بيان سم پاشي كنن

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
بگو بيان سم پاشي كنن

امشب یه سم زدم که مامانم معرفی کرده و گفت ریشه کنشون میکنه. از شواهدم پیداس که دارن ریشه کن میشن حالا ببینم چی میشه. 4 ماه دیگه خونه رو تخلیه میکنیم ب سم پاش آوردنش نمی ارزه

برا عید همین کارو کردم . کلا آشپزخونه رو تخلیه کردم کلی سم تو کابینتا و درزا خالی کردم. اون لحظه مرد ...

اصلا نمی تونم باور کنم میدونی من پروژم ده روز طول کشید صدتومن پول سم ها شد. هیچ قسمتی از اشپزخونه رو فراموش نکردم یادت نره سوسکها چقد تخم ریزی میکنن. باید دو سه روز سم روشون بمونه تا بمیرن چون تو پوسته سختی قرار دارن باید از پوستشون در بیان تا بمیرن. حالا یه سوال کجا تخم ریزی میکنن توی جاهای غیرقابل دسرسی. من سنگهای کابینتو حتی جابه جا کردم پر بود از تخم سوسک

اصلا نمی تونم باور کنم میدونی من پروژم ده روز طول کشید صدتومن پول سم ها شد. هیچ قسمتی از اشپزخونه رو ...

نه خدایی من در حد تو پیگیرشون نبودم. من کلا صبرم خیلی کمه میخوام ضربتی کارشون تموم شه. البته میدونی چیه من بچه کوچیک دارم نمیتونم مدام چن روز در معرض مواد سمی بزارمش

عزیزم بهت گفتم چی گفتم خونت باید کاملا تخلیه باشه تا ده روز هیچ چاره ای نداری دیگه . سوسکها موجودات شرورو خطرناکین زندگیتو نابود میکنن دیگه بهشون این اجازه رو نده تو زندگیت باشن تو هم چین خونه ای بوی سمها ادمو خفه میکنه جای بچت نیست جای زندگی نیست ده روز برو خونه بابات پدر شوهرت خواهرت برادرت هر جا که میدونی اما نباید تو خونه باشی  فقط روزی دو ساعت برا انجام ماموریت بری خونتو اسپری کنیو بیای. من تو این راه شوهرم کمکم نکرد خودم مقاومت کردم اگه دست شوهرم بود الان سوسکها از سروکلم بالا میرفتن. رو این کار پافشاری کن سوسکها نه فقط اونجا که فکر میکنی بلکه تو تمام آشپزخونت تشریف دارن. من شوهرم زد تو گوشم.اما من برقو قط کردم هودو کندم بازش کردم با پیچگوشتی فکر میکنی چی دیدم بله پر بود از سوسک و تخمهاش. خیلی چندش بود خیلی وحشتناک بود . حتی برقو قط کردم تو پریزهارم اسپری زدم. هیچ چاره ای نیست این کارو انجام بده انشالا موفق میشی و این پیروزی رو جشن بگیر. و دعا برا من بکن تو زندگیم مشکلات زیاد دارم. الان چسبیدم به دیوار گوشیم ش ا ر ژ بشه این حرفهارو بهت بزنم

وایی دقیقایک ماه پیش مشکل تروداشتم عزیزم وبخاطرش تاپیک هم زدم بعدش یکی از خواهر ها شرکت نگین دشت معرفی کرد زنگ زدم امدن مشکلم حل شد شمارشو برات میزارم 88330133

این هم ادرس سایتشون

http://negindasht.com/tiny-beetle.html