بچه ها آشپزخونه خونه ما از وقتی توش ساکن شدیم پر از سوسک بود هر سمی زدم اصن انگار نه انگار. حالا مامانم یه سم بهم داده اونو یه ساعته پیش زدم، همینجوری سوسک داره از میزنه بیرون با سرعتو گیج میشه میمیره ولی واقعا صحنه وحشتناکیه ... فک کنم این بار نابود شن ولی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوما اینقدر سم های قوی نزنید تو خونه هاتون ضرر داره شما قلم سوسک بگیری مثل گچ میمونه میکشه هرجا که سوسک داره واقعا عالیه کلا از بین میرن من جاریم سم چغندرم زد از بین نرفت فقط قلم سوسک
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ببین اونا خودشون که نخواستن سوسک بشن...چشم گشودن یهو دیدن سوسکن! اگه بهشون حق انتخاب داده می شد اونا هم مایل بودن پروانه باشن مثلا! ولی سوسک شدن...بهشون گفتن بفرما برو تو فاضلاب. غذاتم فلان چیزه. خدا می دونه تو اون لحظه چقدر بهشون برخورده...زندگی پر از رنج و محنت و عذابی داشتن. اینم آخر و عاقبتشون. با زن و بچه نشستن سریال می بینن، یهو رها خانوم سمی رو که از مامانش گرفته خالی می کنه رو سرشون و اینا گیج می شن. هی این ور بدو اون ور بدو...