2777
2789
عنوان

دانشگاه

117 بازدید | 20 پست

میخوام برم دانشگاه ازاد کرمان رشته حسابداری هنوز قطعی نیست البته ولی خواستم بپرسم کسی اینجا هستت که دانشگاه ازاد خونده؟؟ هزینه هاش چطورین؟؟ ترمی چقدر باید پرداخت کنم چون خوابگاهی هم میشمم لطفاا اگه کسی میدونهه کاملل درمورد همه چیز بگهه کمککک

بین دوتا رشته و تصمیم موندم حسابداری یا طراحی دوخت ازاد؟؟ کدومش؟؟

یا اینکه بمونم پشت کنکور برا حسابداری دولتی بخونم ولی پشت کنکور موندن اونم با این وضعیت کنکور سخته😭 ولی بازم بگید کمکم کنین

منم دقیقا شرایط شما رو دارم نمیدونم برم آزادو یا نه 😭 بلاتکلیفی داره دیوونم میکنه.

عزیزم باید از خود دانشگاه بپرسی از قسمت امور مالی

بعد هزینه ی خوابگاه هم که جداست

خودت کدوم شهری 

منم دقیقا شرایط شما رو دارم نمیدونم برم آزادو یا نه 😭 بلاتکلیفی داره دیوونم میکنه.عزیزم باید از خود ...

واییی دقیقااا منم دارم از بلاتکلیفی دیوونه میشمم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرمم خیلی سخته😭😭

فکر کنم خود دانشگاه ازاد خوابگاه داشته باشهه بعد تو سایت نگاه کردم نوشته بود ترمی یک خورده ایی

من یکی از شهر های کرمان شما مال کدوم شهری؟؟ میخوای بیایی آزاد کرمانن؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهریه ها خیلی کشیدن بالا به نظرم اگر. شرایط رو داری بمون پشت

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ببین طراحی دوخت خیلی رشته ی خوبیه به شرطی که خودتو محدود به کلاس‌های دانشگاه نکنی و بری بیرون خودجوش یاد بگیری، در نهایت میتونی مزون بزنی و یا طراحی لباس مزون ها رو قبول بکنی، رشته اییه که نباید به دانشگاه بسنده کنی  و زرنگ باشی درآمدت خوبه اما حسابداری اونطوری نیس کار براش زیاد هست اما حقوقش اونطوری نیست بگی خیلی زیاده 

ارهه شهریه ها خیلی گرون شدن 🫠شما خبر داری چقدر میشه؟؟ ترمی برای کارشناسی؟؟

من پیام نور هستم رشتم عملی زیاد داره

ترم قبل عملی و تئوری شده بود 4 و خورده ای 

این ترم با افزایش شهریه شده 8 تومن

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ببین طراحی دوخت خیلی رشته ی خوبیه به شرطی که خودتو محدود به کلاس‌های دانشگاه نکنی و بری بیرون خودجوش ...

ارهه طراحی دوخت خوبه چون علاقه هم دارم افتاده تو فکرم کلاس خیاطی هم رفتمم دوره هاشو دیدم برا همین میگمم ولی کلی خیلیییی میترسم برم ازاد بخونم الکی خرج زیادد بکنم اخر هم بیکار بمونم💔💔شرمنده خانواده ام میشم

من پیام نور هستم رشتم عملی زیاد دارهترم قبل عملی و تئوری شده بود 4 و خورده ای این ترم با افزایش شهری ...

اوو پس ازاد زیاد ترهه ولی کلی فکر میکنم ترمی باشه 10 خورده ای ماهی باید 2 نیم بدم فکر‌کنم میشه ماه به ماه پرداخت کردد؟؟ یا نه باید همون اول یکجا پرداخت کنم؟؟

🫠❤️شما میخوای چیکار کنی؟؟ کلاس هاتون شروع شده؟؟ چه رشته ایی؟؟چقدررر خوببب ان شاء الله موفق باشیی❤️

ژنتیک 

نه چهارشنبه تازه ثبت نامشه

میگم که نمیدونم اصلا 😭

حواست هم باشه خوب فکراتو بکن بعد تصمیم برای  ثبت نام بگیر ، چون یه وقت بخوای انصراف بدی در آینده باید هر چقدر ترم باقی مونده نصف شهریه ثابتش رو به دانشگاه پرداخت کنی.