2777
2789
عنوان

چرا همه دارن از شغلشون بد میگن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 34 پست
اخه الکی غر میزنن من خودم نصف راه هایی که میگفتن سخته رفتم اندکی سخت بود ولی آسون هم بودخب هررچیزی ی ...

و اینکه هر کسی واسه چیزی ساخته شده 

کاش می‌شد فهمید هر کسی مناسب چه 

شغلی هستش و طبق همون انتخاب رشته 

می‌کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا منم نمیدونم فازشون چیهولی بخدا این کارشون باعث میشه آدم نا امید بشه

متوجهم چی میگی ،زیاد تجربش کردم به خاطر همینه دیگه هرکاری خواستم انجام بدم از هیچکس نپرسیدم و راهنمایی نخواستم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

ولی من میگم بی شغلی و‌مستقل نبودن خیلی سخته.لابد میگی خوب برو سرکار بچم کوچیکه کسی هم نیست نگهش داره شدیدا به کار احتیاج دارم شوهرم به بدبختی پول میده.کار با گوشی هم که فکر نکنم باشه شاید من بی عرضه ام😔