2777
2789
عنوان

چرا همه دارن از شغلشون بد میگن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 34 پست

دقیقا من موقع مدرسه هام سال نهم ک میخاستم انتخاب رشته کنم میگفتن نرو هنرستان کلی ژوژمان دارههه تا صبح بیدار میمونی براشون خیلی سنگینه ولی هیجکدوم ازینارو تجربه نکردم.

ب تلاش و امادگی هرشخص،مربوطه این موضوع

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی عشق روانشناسی داشتم.  هم توی سایت هم بیرون انقدر از روانشناسی بد میگن واقعا ناراحتم چون از یه طرف علاقه دارم از یه طرفم میترسم واقعا بد باشه پشیمون شم, نکنین دیگه اه میزنین تو ذوق بقیه 

شغل راحت وجود نداره واسه اینکه تو شغلت تک باشی و حرفه ای باید زحمت کشید

اخه الکی غر میزنن من خودم نصف راه هایی که میگفتن سخته رفتم اندکی سخت بود ولی آسون هم بود

خب هررچیزی یک بهایی داره

دقیقا من موقع مدرسه هام سال نهم ک میخاستم انتخاب رشته کنم میگفتن نرو هنرستان کلی ژوژمان دارههه تا صب ...

چه رشته ای رفتی ؟

رشته ای که من بودم واقعااا ژوژمان های 

سنگین داشت شب بیداری های زیاد 

ولی ارزشش رو داشت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

دقیقا دقیقا دقیقا تا ابد باهات موافقم ، وقتی کلاس نهم بودم معدلم بیست بود دخترخالم که دهم بود ۱۷ بعد بهم می‌گفت هه فکر کردی دبیرستان مثل راهنماییه؟ همینم نمیتونی بگیری ، درحالی که معدلم تو دبیرستان رشته تجربی هم از ۱۹/۷۰ پایین تر نیومد ، گفتن کنکور سخته و همین ترس از کنکور باعث شد تلاش کافی نکنم یه سال پشت بمونم اما الان درومدم ، حالا کل دانشجو های پزشکی اینطوری که آره قراره نابود شین😂 ولی من دیگه گول نمیخورم 😁

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

وای ارهه مسئله ازدواجم همینطوره

ازدواج مسئله ش جداست،

ازدواج مدل تو سری خوری قدیمی ها که ما بودیم باز هم باید بگیم هر کسی به طریقی به پایان میرسوند.نه جهیزیه سنگین بود و نه مراسمات آنچنانی و نه این همه چشم وهمچشمی وطلاق

الان کسی به نون خالی نمیسازه، تا تقی به توقی میخوره حرف نفقه وطلاق بالا میگیره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین