2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هر جا نشسته از من بد گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 43 پست
نه بابا اونم نوکر دم خونه اونا بود آبجی و زن داداش از دهنش نمی افتاد دیگه آخری دید اینا کین

اهاااا شوهر منم بعد سالها.  خانوادشو شناخته

گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچشه اختیارشو داره ننه شوهرش که نزایده

مردا هم یه جا میرسن  و بعد که بچه هفت سالش شد حضانت رو میگیرن و اونوقت بچشونو نشون مادرش نمیدن و طلاق و خدافظ

عروس حمال ما میخواست با بچه باج بگیره ما هم گفتیم بچت از تخم و ترکه خودت هست واسه ما مهم نیست صد سال هم نبینیم 

اصلا دخترم هم دوست نداده برهوقتی من موقع اسباب کشی رو کاشی سرد پتو انداختم خوابیده اینا رو می خواد چ ...

بچتو عادت بده ک طرف خانواده تو باشه

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

اصلا دخترم هم دوست نداده برهوقتی من موقع اسباب کشی رو کاشی سرد پتو انداختم خوابیده اینا رو می خواد چ ...

نزار ب ه بچته لختیارشو داری ننه شوهرت دیگه کیه

اون اگر زن بود ک هیچ عنی نیست پشت سره زن پسرش که جز خانوادشه حرف نمیزد

یه لاشیه مثل مادرشوهر من

نزار ب ه بچته لختیارشو داری ننه شوهرت دیگه کیهاون اگر زن بود ک هیچ عنی نیست پشت سره زن پسرش که جز خا ...

من وقتی آبگرم می خوردم و گاز نبود برای غذا پختن با اون همه لطف من به دخترش و خودش و جاری یه زنگ نزدم یه آب سرد برام بیارن

آخه یه بار به دخترش بگه برو دلجویی نگفته تازه آتیش بیار معرکه شده الکی گفته خواهرت به زنت زنگ زده بل ...

ببین من الان ۲۰ روزه پام شکسته دیروز مادرشوهرم اومده میگه یکی هی از تو میپرسید که حالا که عروست پاش شکسته چکارمیکنه سرکارشو چکارکرد و هی میگفت یکی یکی من یکبارم نپرسیدم‌منظورت از یکی کی میتونه باشه.گفت پشت سرت گفته پاش دیگه مثل سابق نمیشه که.اونحا گفتم من که نمیخوام بدونم کیه ولی چی سر بی دردی داره که انقد پشت سرم حرف زده🤣🤣