2777
2789

اشتباهی کردم که فقط به خودم اسیب زد مدام توی مخمه نمیتونم خودمو ببخشم همش خودمو سرزنش میکنم مدام

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهههههه

وحشتناک 

بقول شوهرم میگه چون ازش درس نگرفتی انقد خودخوری میکنی...ازش درس بگیر و رها کن...

یه مدت وحشتناک بهش فکر کردم و واقعا ذهنم جمع بندی کرد و رها کرد.

اما باز خودمو نمیبخشم ک تکرارش نکنم

خودتو بخشیدی؟

نمیدونم واقعا با عقل الانم دلم میخاد برگردم به عقب جلوی خودمو بگیرم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

از چی پشیمومی

نمیتونم بگمش ولی خب یکاری کردم. اسیبشو و فقط خودم دیدم راجبشم با کسی نمیتونم صحبت کنم چون سرزنش میشم میگن خودت خواستی واقانم خودم خواستم اما تصمیمی بود ک تو سن کم گرفتم و هیجانی خودمو نمیبخشم نمیتونم ببخشم یعنی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

نمیتونم بگمش ولی خب یکاری کردم. اسیبشو و فقط خودم دیدم راجبشم با کسی نمیتونم صحبت کنم چون سرزنش میشم ...

میتونم حدسشو بزنم .ولی خب گذشته گذشت

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

نمیدونم واقعا با عقل الانم دلم میخاد برگردم به عقب جلوی خودمو بگیرم

دددقیقا منم مث تو

میتونم حدسشو بزنم .ولی خب گذشته گذشت

نه بابا خیلی دارکش نکن 

چیز خاصی نبود نمیگم اینجا چون میخوان قانعم کنن که چیزی نیست و فلان

اما منو خیلی اذیت میکنه

آره واسه اکثر آدم ها حداقل یکبار پیش میاد سعی کن خودت رو درک کنی

اخه مدام میاد توی سرم و خودم رو سرزنش میکنم

همش میگم کاش زمان برمگشت عقب با عقل الانم تصمیم میگرفتم

اشتباهم غیر قابل جبرانه متاسفانه