2777
2789
عنوان

من چیکار کنم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 19 پست
چ کنم

به نظر من با مامان بابات بشین حرف بزن و ترس و خجالت رو بزار کنار، فک کنم با مادرت حرف بزنی راحت تر درکت کنه و بگو مامان اینطوریه صد در صد بهت بهترین راهو میگه

البته اینم بگم بعد از مدتی به نظر خودت این کار ها خنده دار میاد، ماشالله ۱۷ سالته یه پارچه خانومی

به نظر من با مامان بابات بشین حرف بزن و ترس و خجالت رو بزار کنار، فک کنم با مادرت حرف بزنی راحت تر د ...

خانوادم اصلا نمیفهمن به بابام بگم که میخاد بگه یعنی چی تو رفیق بازی؟ اونارو بزار کنار دوتام حرف بارم کنه

مامانم‌همچینین میخاد بگه با دخترعموت برو

اگرم گوش نکنم این دختر عمو عزیز میاد قشنگ دوتام میزاره روش بد میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل بچه هاس دختر عموم

😂منم دارم دختر عمه ام اونطوریه، بنظر من سعی کن به دختر عموت بفهمونی که این اخلاقش بچگونه و ناپخته است و فک میکنه چون دختر عمویه توعه باید از کسایی که اون بدش میاد تو قطع ارتباط کنی، 

اگرم قبول نکرد و من من کرد و توهم مجبوری باهاش بری بیایی زیاد جدی نگیرش و هرچی گفت بگو آره حق با توعه

خانوادم اصلا نمیفهمن به بابام بگم که میخاد بگه یعنی چی تو رفیق بازی؟ اونارو بزار کنار دوتام حرف بارم ...

اولا خونوادت باید بدونن که از اون دختر ها که بدشون میاد  با تو تویه مدرسه هستن و چه بخوان و چه نخوان شما باهم ارتباط میگیرید، دوما الان وضعیت جامعه خیلی بد شده و خب طبیعتا خانوادتن و نگرانت هستن

بعدشم اگه دختر عموت زیاد زر زد بزن در گوشش

(البته توصیه نمیکنم😂)