2777
2789

رفتم تو چتش با رفیق خیلیییی صمیمیش و اسم خودمو سرچ کردم 

پارتنرم نوشته بود ک دیوونه ش شدم فک کنم عاشق شدم 

نمیتونم دور شم ازش

دوستش گفته بود تهش ک چی؟

پارتنرم گفته بود میگیرمش خیلییی خوبه سگش شرف ذاره به دخترای اینجا(دانشگاهشون)

دوستش گفته بود همینجوری حوبه با یکی آدم باشه تهشم ازدواج وگرنه مغز آدم خراب میشه

پارتنرم هم گفته بود اره میگیرمش ولی ی نکته منفی هس

اینکه باباش دو تا زن داره جلو خونوادم یکم زشته 

ولی میگیرمش 

خدا بابامو لعنت کنه ک اینجا هم مایع شرمساری شد

هرچند پارتنرم چلو خودم حتی یک بار هم عنوان نکرده این قضیه رو

اصلااا چیزی نگفته … فقط خودم بهش گفته بودم ک بدونه …

با این موضوع از بابام بیشتر متنفر شذم امشبم واسم طلا گرفته بود گفتم نمیخام:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا که فهمیدی آدم درستیه از اکانتش بیا بیرون چون جنبه ش رو نداری

خیلی حرکت زشتیه چک کردن چت با دوست صمیمی 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اولا که دختر خوب از الان اکانت و گوشی و این چیزا رو چک نکن برات عادت میشه بقولی زیباترین باغچه هارو هم که بیل بزنی از توش کرم درمیاد دوماً لطفا جوگیر نشو اگه اینجاداری میگی از بابات بدت میاد پیش پارتنرت نگو دوست یا زن و شوهری اینطوریه که هفت روزی خوبی دو روز قهر میاد میزنه تو سرت تا عمر داری یادت نمیره

چیز خصوصی نداریم ک😂بعدشم فقط جایی ک راجع ب من حرف زده بود خوندم

اتفاقا داریم

آدم بعضی موقع ها با رفیقش اصلا یه شوخی هایی می کنه که دلش نمیخواد کسی بخونه

کارت درست نیست لطفا دیگه نکن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اولا که دختر خوب از الان اکانت و گوشی و این چیزا رو چک نکن برات عادت میشه بقولی زیباترین باغچه هارو ...

نه نگفتم بهش

بعدشم هک نکردم خودش زده بود تو گوشیم اکانت اینستاشو 

اتفاقا داریمآدم بعضی موقع ها با رفیقش اصلا یه شوخی هایی می کنه که دلش نمیخواد کسی بخونهکارت درست نیس ...

بابا میگم من اسم خودمو سرچ کردم تو چتشووون 

همین:/ همه رو ک نخوندم