2777
2789
عنوان

چرا مردم اینطوری شدن واقعا😐😐😐

534 بازدید | 34 پست

یه خانومی زیر یه پست اینستا کامنت گذاشت که متوجه شدم شبانه چنتا کامیون مواد مخدر در ابعاد بزرگ قاچاق میکنن و اونهارو لو دادم 

همه اومدن کامنت گذاشتن و نفرینش کردن و گفتن آه اونا تورو میگیره و اگه روزی یه اتفاق بد برات افتاد گناه همینو پس میدی 

پ چتونه؟  قاچاق مواد مخدر طرفداری کردن داره ؟ 

یا خدا برای این جماعت  چی به سرمون میاد در آینده 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

میگفت این کار چند روز در هفته بوده یکبار دوبار نبوده

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

کلن جای همه چی عوض شده 

هیچی سرجاش نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخشون تعطیله

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

اینستا خیلی عجیبه مردم تو کامنتا خیلی وحشین سر همینا پاکش کردم 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

کلن جای همه چی عوض شده هیچی سرجاش نیست

چی بگم والا 

ابجیمو دادیم به لر ها

اونجا یه شهریه

شوهرخالش مواد درست میکنن میدن دست بچه مردم چون پارتی دارن از زندان میان بیرون همش کلا کار به زندان نمیکشه اصلا

با پول مواد ۴ ۵ تا تریلی شاسی بلند خونه خریده

حرومشون بشه الهی خیر نبینن مملکت بیصاحاب تازه خانوادشم افتخار میکنن خیر ندیده ها

اینستا خیلی عجیبه مردم تو کامنتا هیلی وحشین سر همینا پاکش کردم

افرین دقیقا 

وحشی و بی منطق و مسخره

ابجیمو دادیم به لر هااونجا یه شهریهشوهرخالش مواد درست میکنن میدن دست بچه مردم چون پارتی دارن از زندا ...

منم رفتم تهران توی محله های پایین شهر علنا مواد میفروختن 

پلیس میومد رشوه می‌گرفت و میرفت