2777
2789
عنوان

چرا مردم اینطوری شدن واقعا😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 34 پست
عادیه کلا مردم ما یاد گرفتن از لجن و پلیدی حمایت کنن

انگار این کار باکلاسه 

اینقد نفرینش میکردن و کارما و فلان و بیسار 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا حتما خودشون یا معتاد بودن یا قاچاقچی وتو کار خلاف گرنه کسی این حرفو نمیزنه تازه خیلی کارخوبیم ا ...

واقعا عجیب بود برام 

ولی خب از مردا بیشتر از این انتظار نمیره 

تازه میگفتن حکمش اعدامه سر بیگناه فرستادی بالای دار 😐😐😐

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ابجیمو دادیم به لر هااونجا یه شهریهشوهرخالش مواد درست میکنن میدن دست بچه مردم چون پارتی دارن از زندا ...

عزیزم همه جا خوبو بد داره مام پسر عمم از ترکا دختر گرفته بیچارش کردن ی خانواده قالتاقی دارن ک نگو ولی دلیل نمیبینیم ک بگین تمام ترک ها و لر ها بدن 

جماعت روشن فکر نما داریم که در واقع قدر ارزنی مغز ندارن

جای تاسف داره... 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

اکثر پیج ها فیکن و  زیر نظر یه گروه بزرگ سازمان دهی شده تو اسرائیل و آمریکا میشینن فقط فضای مجازی رو رصد می کنن و حتی تحت عنوان فرد ایرانی کامنت می ذارن 

کلی دانشگاه زبان فارسی دارن 

انقد اونجا هستن که فارسی بلدن

فکر می کنید چرا فارسی یاد می گیرن؟ علاقه دارن ؟ 🤔

عزیزم همه جا خوبو بد داره مام پسر عمم از ترکا دختر گرفته بیچارش کردن ی خانواده قالتاقی دارن ک نگو ول ...

من اصلا گفتم لر بده؟ ن توروخدا اصلا گفتم لرا بدن؟

اتفاقا خیلیم خانواده دومادمون خوبن ولی اینا فقط نخاله در اومدن

خودم ترکم ترک نخاله هم داریم

همه جا نخاله هست

اکثر پیج ها فیکن و زیر نظر یه گروه بزرگ سازمان دهی شده تو اسرائیل و آمریکا میشینن فقط فضای مجازی رو ...

بجز این هم بعیده 

چون واقعا کامنتای اینستا داغونه وحشتناک

من اصلا گفتم لر بده؟ ن توروخدا اصلا گفتم لرا بدن؟اتفاقا خیلیم خانواده دومادمون خوبن ولی اینا فقط نخا ...

یا خدا دعوا نکنید 

من لرم ولی میدونم که شما قصد بدی نداری گلی 

ولی بهتره زیاد بحث رو قومیتی نکنی فدات

واقعا عجیب بود برام ولی خب از مردا بیشتر از این انتظار نمیره تازه میگفتن حکمش اعدامه سر بیگناه فرستا ...

خب نمیشه که آدم ببینه و بیتفاوت باشه این خیانت به مردمه، فکر کن جلوی این جور آدما گرفته نشه روزبه روز اعتیاد بیشترمیشه  انقدر زندگیا ازهم پاشیده بخاطر همین مواد..اون خانومم نمیگت بلاخره که اینجور آدما یه روز گیرمیفتن