2777
2789
عنوان

شما پسرا

100 بازدید | 25 پست

اگه از دختری خوشتون بیاد و تو رابطه بوده باشین، و مسائلی پیش اومد که رابطتون با حالت قهر، بدون خدافظی قطع شده. و منتظر باشین دختره بیاد چون خودتون خیلی مغرور و لجبازین نمیخواین کم بیارین ولی دیگه ناامید شدین از اومدنش و دلسرد شدین حتی شاید با یکی دیگه رفته باشین تو رابطه که خیلی جدی نیست، حالا دختره بعد از یک ماه بخواد برگرده قبولش میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره دیوانه هست بره دنبال پسری که رفته تو رابطه!خودت و با این حرفا قانع نکن خواهشاً کسی که تو رو بخ ...

خب اونم حتما راجبم همین فکرو میکنه با خودش میگه اگه میخواستم که ولم نمیکرد، هر چند مقصر پسرست

دختره دیوانه هست بره دنبال پسری که رفته تو رابطه!خودت و با این حرفا قانع نکن خواهشاً کسی که تو رو بخ ...

مشخص نیست رفته باشه تو رابطه یا نه ولی احتمالش بالاست

نه شاید ذات کسی یه جوری باشه که غرورشو نمیتونه بشکنع ولی از ته دل دوسش داره

نه شاید ذات کسی یه جوری باشه که غرورشو نمیتونه بشکنع ولی از ته دل دوسش داره

اره این خیلی ادم مغروریه خودشو بالا میبینه و فکر میکنه با پیشقدم شدن کم میاره، البته دوبار پیشقدم شدها، ولی خب من فاصله گرفته بودم ازش و انتظار داشتم بیشتر تلاش کنه، اونم انگار منتظر من بود

اره این خیلی ادم مغروریه خودشو بالا میبینه و فکر میکنه با پیشقدم شدن کم میاره، البته دوبار پیشقدم شد ...

منم اینجوریم اصلا از ناز و ناز کشیدن خوشم نمیاد

نمیشه گفت مغروره به گذشته و سابقه هم ربط داره خانوم