جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 421 عنوان چرا من هر چقد میخورم و حتی در حال خوردنم معدم داره سر میخوره 😐😐🤣 76 بازدید | 14 پست هر چقد بخورم چند دیقه بعد یه جوری معدم سر میخوره نمیدونم چجوری بگم 😐خلاصه که در حال خوردنم اصلا معدم انگار خالیه و هیچی نمیخورم امروز | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madarefilsoof عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2227 اندامت خوبه؟ لاغری؟اگر خوبی که نوش جونت چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 421 انگل نداری؟ نه یعنی ازمایشاتم نرماله نمیدونم دیگه چجوری میشه فهمید
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 421 اندامت خوبه؟ لاغری؟اگر خوبی که نوش جونت اره لاغرم ۵۰ کیلوام چند ساله تو همین وزنم انقد سیر نمیشم که دیگه واقعا اعصابم نمیکشه دم به دیقه بخام چیزی بخورم
shaakiiba عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 687 نه یعنی ازمایشاتم نرماله نمیدونم دیگه چجوری میشه فهمید اگه وزن اضافه میکنی ک طبیعیهاما اگه وزن اضافه نمیکنی فقط میخوری عجیبه
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 421 اسید معده رفلاکس چیکار میشه کرد الان که باردارم ولی کلا اینجوریم
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 421 اگه وزن اضافه میکنی ک طبیعیهاما اگه وزن اضافه نمیکنی فقط میخوری عجیبه اگه بخام با توجه به گشنگیم بخورم که چاق میشم ولی راستش حوصله ندارم چون زود به زود گشنم میشه هی غذا بخورم
hamta_1020 عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2487 چیکار میشه کرد الان که باردارم ولی کلا اینجوریم دکتر ممکنه دارو بده بهتر میشی
shaakiiba عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 687 اگه بخام با توجه به گشنگیم بخورم که چاق میشم ولی راستش حوصله ندارم چون زود به زود گشنم میشه هی غذا ب ... من قبلا خیلی لاغر بودم و اصلا هم اشتها نداشتمبرا اینکه اشتهام زیاد شه هی دقیقه ب دقیقه خوردم چ معدم گشاد شد بعد اشتهام کاملا خوب شدمن میگم شاید شماهم هی خوردی معدت عادت کردهی مدت نخوری باز جمع میشه
shaakiiba عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 687 بعد الانم ک میگی بارداری شاید اشتهات زیاد شده حسابی بخور ک بدنت تقویت بشه بهتر ک اشتها داری بعضی ها تو بارداری اشتهاشون کم میشه ضعیف میشنبرو خداروهم شکر کن
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 421 بعد الانم ک میگی بارداری شاید اشتهات زیاد شده حسابی بخور ک بدنت تقویت بشه بهتر ک اشتها داری بعضی ها ... اره فک کنم یه مدت خوردم بازم روحیم بد شد نتونستم بخورم الانم دیگه اعصاب ندارم والا ولی بخاطر بارداریم چاره ای نیست
جنیفر____لارنس مدیر استارتر عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 421 من قبلا خیلی لاغر بودم و اصلا هم اشتها نداشتمبرا اینکه اشتهام زیاد شه هی دقیقه ب دقیقه خوردم چ معدم ... درست میگی 👍❤️