2777
2789
عنوان

این بارداری چقدر آدمو عصبی میکنه

48 بازدید | 4 پست

آخرای ماه هشتم خیلی کلافه و بی حوصله شدم همش گریه میکنم و بهونه گیر شدم

داداش کوچیکم این وسط داره عقد میکنه همه مراسما بدون من پیش میبره بهش گفتم دو سه ماه صبر کن منم باشم قبول نکرد منم خیلی ناراحت شدم آخه براش کلی آرزو داشتم تو هیچ مراسمی نبودم ( چون خانواده دختر شهر خیلی دور از ما هستن) دلم گرفت امروز پیش مامانم کلی گریه کردم مامانمم ناراحت کردم 

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا . بخاطر ازدواج داداشت نی نی تو دلتو اذیت نکن . دیگه آخراشه. 

ولی همه میگفتن نی نی تل توی شکمه راحت تره من باور نمیکردم . تا اینکه خودم تجربه کردم . نگهداری از نوزاد سخت تره .یقینا با نوزاد تا سه ماهگیش هم نمیتونستی شرکت کنی برای راه دور . ضمن اینکه مراسم ها چون مکان عمومی هستن مناسب نوزاد نیست 

من نوزاد چهارماهه دارم . هییییچ جا نبردمش، یه جشن کوچکم براش نگرفتم ، چهارچشمی مواظبش بودم آخر سرما خورد بچم 🥺. بزار داداشت کارای مراسم ازدواجشو پیش ببره . براشون آرزوی خوشبختی کن فقط .