2777
2789
عنوان

یه شوهر بد دل دارم که ده ساله ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 46 پست
ادمی ک بددله هیچوقت درست نمیشه.بابد ی مشاوره ببری ی تلنگر بزنی یا ترکش ی مدت کنی..ی حس از دست دادن ب ...

عزیزم خانواده ای ندارم که حامیم باشن 

مادرم هیچ مادری برام نکرده که بخواد الان کمکم کنه قهر برم خونه ش بچمو نمیخوان بارها قهر رفتم گفتن بچه تو جابزارپیش شوهرت

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

دقیقا عین من ببین یه شب دم مغازه بودیم رفیقشم اومد بعد گوشیم افتاد کف ماشین چراغ سقف ماشینو روشن کرد ...

میکم دختره باردار بود پنج ماه ..این غذا گذاشته بوده تو دیگ ...صدای دیگ بوده جارو برقی هم می‌کشیده...شوهرش میاد ایفون میزنه این دختر متوجه نمیشه ..زنگ همسایه میزنه میره بالاااا ..در خونه شون میکوبه دختره میفهمه در باز میکنه..زنه باردارشو میزنه میزنه میزنه ...میندازتش تو پله هاا ..میگفته تا حتما داشتی با کسی کاری میکردی که حواست به ایفون نبوده راستش بگووو چی کار میکردی..بچه ش همون روز مرد ...نمیدونی چه حالی داشت این زن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکم دختره باردار بود پنج ماه ..این غذا گذاشته بوده تو دیگ ...صدای دیگ بوده جارو برقی هم می‌کشیده... ...

خب جدا نشد؟ بعد بچه مرد خودشو راحت میکرد جدا میشد دیگه من بخاطر بچم موندنم پیشش

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

میکم دختره باردار بود پنج ماه ..این غذا گذاشته بوده تو دیگ ...صدای دیگ بوده جارو برقی هم می‌کشیده... ...

یادم به فیلم ملی افتاد

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بهش بگو چند سال دیگه بچه بخواد بره پیش دبستانی و مهد چی 

اونو کی قراره کاراشو کنه

یه سره باید بری بیای و کارهای بیرون داره چقد

بگو بنده خدا ادامه بده ولی اونموقع چوب میکنم بهت اگه بگی برو کارای بچه رو بکن

عزیزم خانواده ای ندارم که حامیم باشن مادرم هیچ مادری برام نکرده که بخواد الان کمکم کنه قهر برم خونه ...

میدونم چی میگی..🥺😔

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بهش بگو چند سال دیگه بچه بخواد بره پیش دبستانی و مهد چی اونو کی قراره کاراشو کنهیه سره باید بری بیای ...

از الان میگه خودم همرو انجام میدم 

یادم به فیلم ملی افتاد

منم تا فیلمشو دیدم یاد شوهرم افتادم

خب جدا نشد؟ بعد بچه مرد خودشو راحت میکرد جدا میشد دیگه من بخاطر بچم موندنم پیشش

اووووو اینقد یارو بدچیزیه ....دختره رفت خونه باباش ..بعدش هرشب میومد عربده  می‌کشید تو کوچه ،فحش میداد ،،تهدید به قتل میکرد که اگهه جدا بشی برادرات رو میکشم ..بدجور دیونه ست میدونی ...اینم ترسید بعد از قهر باز برگشت خونه شوهره ...یه چیزیی بهت بگم اینجور مردا خودشون جلفن  اکثرا ،فک میکنن همه مثل خودشون ببخشید کرم دارن ..از من میشنویی دعوا نگیر ولی کم کم هر طور که خودت میفهمی اشوب نشه زندگیت ،کارایی که دلت میخواد انجام بده ..

اووووو اینقد یارو بدچیزیه ....دختره رفت خونه باباش ..بعدش هرشب میومد عربده می‌کشید تو کوچه ،فحش مید ...

مرسی عزیزم از کمکت شوهر منم دست کمی از اون اقا نداره اون 10 باشه این 8 

خدا الهی منو بچمو از شرش راحت کنه بتونیم یه زندگی اروم داشته باشیم دعای شبو روزم شده همین 

یه دعا میگم بخون انشالله همسرت به دست و پات بیفته مطیعت بشه

مرسی عزیزم بگو اگه جواب بگیرم کلی دعات میکنم❤️

خدا پشت ،پناه خودت ،بچه ت باشه .دست خدا بالا سرتون...شبت بخیر

مرسی عزیزم از دعای قشنگت الهی هیچوقت بد نبینی همیشه دنیا به کامت باشه❤️