2777
2789
عنوان

ماجراهای جاری کوچیکه قسمت چهارم

149 بازدید | 8 پست

ماجرای دعواهاشون تو تاپیک قبلی هست

چون هی داره زوایای تازه پیدا میکنه قسمت بندی کردم باشد ک درس عبرتی باشد بر همگان😅

خلاصه ک دعوا ها بیخ پیدا کرد و برادرشوهرم بیرونش کرد بعد دیروز خود جاریم برگشته بود با پای خودش ک باز شوهرش گفت برو و مهریه تم میدم و تموم بشه.

حالا امروز یکی از فامیلهای فضول همسرم ز زده بود سراغ جاریم رو می‌گرفت

منم گفتم بی اطلاعم ک چکار میکنه

ک برگشت گفت استوری های زشتی راجع شوهرش میزاره(شوهرش جسما یکم معلولیت داره)

ک من اصلا گفتم خبر ندارم و اینستا هم ندارمش و هیچی نمیدونم ک اسم من جایی نیاد...

ولی واقعا چ کار خزی هست تو اینستا پست بزاره راجع شوهر و خانواده اش

خیلی دلم میخواست بدونم چی گفته ولی کنجکاوی هم نکردم

ب همسرمم میترسم بگم بره ب مادرش بگه و باز اسم من بیاد وسط

قسمت ۴؟😐😐😐😐😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

چیزی نگیا ولش کن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس ما هم اینطوره. تا چیزی میشد سریع یک پست یا استوری میزاشت و شروع به کوبییدن شوهر و خانواده شوهر ...

مال ما هم اینجوری بود طلاقش داد برادرم

مثلا زنگ میزد ب همین جاریم و مادرشوهر من....

واقعا خیلی خزه این کار و کار آدم های احمقه

مال ما هم اینجوری بود طلاقش داد برادرممثلا زنگ میزد ب همین جاریم و مادرشوهر من....واقعا خیلی خزه این ...

دقیقا کار برادرم و زنش به دادگاه کشیده. عروس ما هم بارها به دامادهامون زنگ زده و یا به خواهرشوهرهای من!! فکر به دوستان پذرم در تهران  زنگ زده ما تو ارومیه هستیم. ببین اونا رو از کجا پیدا کرده

دقیقا کار برادرم و زنش به دادگاه کشیده. عروس ما هم بارها به دامادهامون زنگ زده و یا به خواهرشوهرهای ...

اینم همینطوری بود الانم ک طلاقش داده برادرم باز زنگ میزنه مادرشوهر من🤣🤣🤣

انقد بگه تا دهنش پاره شه 

والا ما حتی شماره خانواده شم نداشتیم و اصلا برامون مهم نبود کسی چیزی بدونه یا نه

میدونی اینجور آدم های میبینن طرفشون آدم با ابرو و با شخصیتی هست میخوان خرابش کنن ک نمیتونن هم