2777
2789

خواهر شوهرم پرش کرده بود یا خودش از حرصصصصص اینکه نرفتم دیدن خواهر شوهرم اینجوری کرد،،،

این ماه مادر شوهرمو دو بار دعوت کردم و بردم بیرون تفریح و گردش

حالا امروز رفتیم خونشون اونجا شنیدم خواهر شوهرم چشمشو عمل کرده 

منم بنا ب دلایلی ک قبلا هم اینجا گفتم اصلا نپرسیدم از مادرشوهرم حال خواهر شوهرم و(تقریباً یک ماه پیش برای بچم تولد گرفتم خواهر شوهرم موقع برش کیک گفت ضرف گدایی و بیارین کادوها رو بزاریم)

مادر شوهرم تو حرفاش هی می‌گفت سیاه

امروز دوست سیاه پسرم اومده بود اینجا

فلان خانم سیاه تو سریال دیشب اینجوری گفت

فلانی سیاهه

بار اول و دوم گفتم احتمالا عمدی نمیگه ولی دیگه بار سوم شک کردم داره من تیکه میندازه (پوست دست و صورتم سیاه)

خواهرم میگه واقعا شاید بی منظور گفته

آخه مگه میشه؟اصلا تو ک میدونی من سیاهم چرا جلو من اینجوری میگی حتی بی منظور 

بنظرتون نباید مواظب حرف زدنمون باشیم و اگه کسی عیبی داره جلوش هیچ جوره نگیم؟؟؟

حالا خودم هر چی فکر کردم دلیلی برای این تیک انداخته نش ندیدم جز عمل خواهر شوهرم

و از لجش اصلا حتی زنگم نمی‌زنم احوالپرسی شو کنم

نظرتون چیه 

منم یکبار حواسم نبود جلوی دوستم گفتم فلانی سبزه بود 

اصلا حواسم نبود از قصد نگفتم . 

شاید حواسش نبوده یا حواسش پرت بوده 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همونجا هم بهت گفتم کات نکن

الان بهترین وقته بری دیدنش بعد بگی ظرف گدایی رو بیار

بجای کمپوت برات پول آوردم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم اول سیاهی و سبزه بودن عیب نیست اتفاقا برو ببین زنهای دو رگه آفریقایی آمریکایی چقد طرفدار دارن دوما اون آدمی ک ذاتا اینقدر لول پایینی هست ارزش داره یک ثانیه روح نازنین خودتو آلوده کنی و به حرفاش ذره ای فکر کنی؟ اون آدم قلبش سیاهه اونو خدازده تو چرا خودتو ناراحت کنی؟

بگو برو گمشو بقول مامانم خرم سفیده

من خودمم سفید پوستما اما هیچوقت دوست ندارم کسی انقدر بی فرهنگ باشع ک راجب پوست یکی نظر بده

خودتو ناراحت نکن یکم حساس شدی

منم دخترم یکم سبزس برا همین یکی حرف بزنه ناراحت میشم

عزیزم این خیلی بچه گانه س

بنظر من مقابله به مثل بهترین کاره

اصلا هم بچگانه نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری