آبنباتی70 مدیر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 4750 عنوان عکسمو پخش کرده همه بیایننننن | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 24 پست من یه عکس از خودم تو گروه گذاشتم بعد برداشته گداشته پینترست و میگه اینن فیکه و تو جمع مسخره امم میکنه خیلیییی خیلیییی و البته دختره ولی به خدا اون خودمم چیکار کنمممممممیخوام پیج روبیکاش تعلیقق شه و پدرشو در بیارم امروز | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خبرینیست عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5253 عزیزم چطوری از پلیس فتا پیگیری کنم؟ حالا اول بهش خبر بده شاید برداشتتو نت بگردی یه شماره یا سایت باز میشه یه مدت میگفتن دیر جواب میدن یا اصلا نمیدن .به نظرم برو همون 110راهنماییت کنن
آبنباتی70 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 4750 چجوری نمیدونم ولی عکس خودمه همون لحظه که من عکسو گذاشتم شاط داد گفت عه پیترستعشک ندارم خورش گذاشته
ahooo79 عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3010 حققققاصلا آدم نیستن بخدااا همش مشغول رقابت و کارهای نادرست و اینده پوچ و نامعلوم و اصلا تو یه دنیایی سیر میکنن که اصلا وجود نداره البته اکثرا ولی دختر خوب بخدا هیچی نیست تهش همینایی ک فاز گنگ و خفن بودن دارن؟؟ ایندشونم ببین گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤
آبنباتی70 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 4750 حالا اول بهش خبر بده شاید برداشتتو نت بگردی یه شماره یا سایت باز میشه یه مدت میگفتن دیر جواب میدن یا ... چشم گلم مرسییییمثلا میخواست منو ضایع کنه حالا پدرشو در میارم
آبنباتی70 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 4750 همش مشغول رقابت و کارهای نادرست و اینده پوچ و نامعلوم و اصلا تو یه دنیایی سیر میکنن که اصلا وجود ندا ... اره واقعا درست میگیمثلا اسمش هم گروه درسیه من برا درس عضو شده بودمتمام چرت و پرت ک رابطه های پوچ
پناهpanah1397 عضویت: 1404/04/30 تعداد پست: 1404 نمیدونم ولی عکس خودمه همون لحظه که من عکسو گذاشتم شاط داد گفت عه پیترستعشک ندارم خورش گذاشته یعنی میشه عکس بزاریم پینترست
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 13671 عزیزم نوجونای امروزی خیلی کارهای اشتباه میکنن و الگوهای نادرستی دارن خودتو از این گروها دور کن با اد ... اخ گفتی یه پسره رفته دختریِ دوست دخترشو گرفته قاضی ازش پرسید چرا اینکارو کردی گفت دوستام اینکارو کردن به عشقشون رسیدن منم خواستم اینکارو کنم بهش برسم توروخدا کمکم کنید بهش برسم قاضی میگه حکم ات اعدامه میگه اشکالی نداره میرم اون دنیا میگیرمش 😐 چشونه این نسل
ahooo79 عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3010 اخ گفتی یه پسره رفته دختریِ دوست دخترشو گرفته قاضی ازش پرسید چرا اینکارو کردی گفت دوستام اینکارو کرد ... والا بخدا یه فازه عجیب غریبی دارنننن خدا کمکشون کنه گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤