2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34049 بازدید | 663 پست

بله من دادم،خونه ام بنام خودشه،ما تو زندگی مال منو تو نداریم،هرپولی که دربیاره ام دست منه،تا حالتان نشده بگه چیزی مال خودشه همیشه حرف از ماست.

،حالا شما ببین با شوهرت همینطورید مال منو تو دارید یا پول میاره بهت اعتماد داره تو حساب تو باشه،یا هرچی داره مال تو ام می‌دونه یا من من میکنه

این نیز بگذرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رابطه م باهاش عالی باشه و عشق و صمیمیت و احترام تو زندگی مشترکمون باشه هیچ اشکالی نداره بالاخره خانه و سرپناه برای آرامش همه ی اعضای خانواده س !!!

اما اگه زندگی مشترکمون تق و لقه ، عشق و احترام کمرنگه  تردید دارم و در صورتی که نصف یا به اندازه قیمت طلا ها باید به نامم کنه

من دادم رفت، حدودا ۱۰۰ گرم سال ۹۲ فروختم باز برام خریدم سال ۹۹ ۱۰۰ گرم دیگه فروختم . 

شوهر آدم خوب باشه چی میشه مگه باهم داخل خونه زندگی میکنید 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اگه مشترکه پس چرا رو کاغذ و سندی مشترک نیست؟!

منظورت چیه؟؟

حتما باید همه چی نصف نصف باشه که بشه مشترک؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

این حرفو باید مرد بگه خب زندگی مشترکه بزنم به اسم خانمم من مردم حالا کار میکنم میخرم بزار زنم خوشحال ...

بایدی وجود نداره،قدیمم حرف این چیزا نبود اصلا،الان همه چی شده چشم و هم چشمی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

من کل طلاهامو حتی طلاهای خودمم دادم فروخت خونه خرید بنام خودش. بعضی وقتا دعوا میکنیم میگه راه باز و جاده دراز برو 🙁 میگم طلاهامو فروختم میگه اونا مگه چقد بودن باهاشون خونه بخریم. ۹۰ گرم طلا بودن میگه هیچی نیست

به نام نمیکنه

اسی هیچ کس اینجا نمیدونه همسرت چه اخلاقیاتی داره. یه سری اخلاق همسرشون بده ازشون هم خیانت دیدن واقعا نمیتونن از طلاشون بگذرن چون پشتوانشون اگه اتفاقی بیفته همون چند تیکه طلاست. خودت باید دودوتا چهارتا کنی. اگه تو خانوادش رسم نیست قبول کن که سخته بخوای اخلاقش رو تغییر بدی و کاری کنی به نامت بزنه

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺