2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34048 بازدید | 663 پست
نمی‌دهم می برم تو قبرم جا میکنم....عجب زمونه ای شده خدا....معلومه که بهش میدم مگه قراره کی توش زندگی ...

الان میفهمم چرا پایه زندگیها اینقدر سست شده از بس من و تویی ، تو روابطشون هست.

پول من پول تو خونه من خونه تو .... کاش بین زوجها کمی عشق بیشتر میشد.

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

خب خودش خریده دیگه. بعدا هم میخره دوباره براتون.

واقعا خونه نداشتن خیلی عذابه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

مگه از آینده خبر داری که انقدر با اطمینان حرف می‌زنی اون طلا همه سرمایه زندگی این زنه اگه از دستش بد ...

من به همسرم اعتماد کامل دارم ۲۴ ساله زنشم به خاطر طلا با کسی بحث نمیکنم چون مهریم ۱۰ میلیارد هستش اگه بخوام همین الان میزارم اجرا زندگی که مال منه مال تویه باشه زندگی نیس مگر اینکه مثل شما اعتمادی بینتون نباشه